Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Nevşehir Devlet Hastanesi Hastane Çalışanı Tavrı Hk

17 Temmuz 2024 14:25

Merhabalar, babam pazartesi günü hastanenizde anjiyo oldu. Hastanede kaldığımız 2 buçuk gün zarfında sorunumuz yoktu fakat bugün çıkış yaptık. Doktor S*** Bey reçetemizi yazmış, ilacın birinde paket hatasından dolayı eczaneden düzeltilmesi için beni geri gönderdiler. 2. kata kardiyoloji bölümüne gelerek doktor beye ulaşmam gerektiğini, reçeteyi düzelttirmem gerektiğini söyledim. 'Doktor beyi bulun, düzelttirin' diye cevap aldım. Ben de çalışan olarak doktor beye ulaşıp hangi bölümde ve nerede olduğunu öğrenirseniz, ben de yanına gideyim dedim. Ü*** diye biri ile yaşadığım bu diyalog hiç hoş bir davranış değildi. 'Siz artık çıkış yaptınız, benim hastam değilsiniz, mecbur değilim size doktoru bulmak için' falan diye çok kötü bir tepki aldım. Bu konu hakkında şikayetim vardır. Konu hakkında gereğinin yapılıp tarafıma dönülmesini rica ediyorum. Tel: 0530*****84 Ramazan A****

Saygılar

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Adana Seyhan Devlet Hastanesi Raporlu İlaç Yazılmadı

09 Aralık 2023 20:59

02 Temmuz 2024 16:23
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 18:43
Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Yaşlı Hastaya Saygısız Ve Yetersiz Hizmet!

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Dahiliye Doktorunun Profesyonel Olmayan Tutumu

29 Aralık 2023 19:59