Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Morini Home Morini Metal Dolap

10 Mart 2024 16:09

Üründe meydana gelen aksaklıklar ve kendi hataları nedeniyle bir türlü tedarik edilemeyen parçalar sonrasında aylar geçtikten sonra özellikle dalga geçer gibi rötuş boyası diye antrasit sprey boya yolla cüretinde bulunabilecek bir anlayış! Yazıklar olsun. Bu arada sürecin temel nedeni Demonte metal dolap uygulamalarına geçilmesi. Bir işi organize edemiyorsanız yapmamalısınız. Uzun vadede tedarikle ilgili hatalı ürün göndermekle ilgili basit sebeplerden dolayı tüketici ile bu denli problemler yaşamayı göze almak niteliksizlikten başka bir şey değil! Piyasada var olmak bu kadar kolay olmamalı!

11 Mart 2024 11:32 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi hızlı ve kolayca destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Morini Home

Dilara
Dilara
13 Mart 2024 16:54

Ömrümde bu kadar pervasızca cevap verme cürretine sahip bir firma daha görmedim. Tekrar tekrar yazıklar olsun.

Aybike sonuçtan memnun

Atom Ofis Yanlış Ürün Ve Eksik Hizmet

13 Aralık 2024 17:19
"İlgili şikayetim sonrasında aynı gün telefon ile dönüş aldım, Ömer bey sorunu çözmek için aynı gün içerisinde aksiyon aldı. Bugün itibariyle sorun giderildi, teslim aldım. Teşekkürler..."

20 Kasım 2023 15:36