02 Ocak 2024 12:02

Sayın/Saygıdeğer Yetkili,

Ben E*** ö., uzun süredir Mines bebek bezlerini tercih eden bir müşterinizim. Ancak, son aldığım bebek bezlerinde ciddi bir sorunla karşılaştım.

Geçen hafta satın almış olduğum bu parti bebek bezlerinde, normalde sızdırmaması gereken bir sorunla karşılaştım. Bebek bezinin kenarlarından anormal bir şekilde sızıntı yaşanmakta ve bez, sızdırmamak yerine bebeğimin üstünü ıslatmaktadır. Bu durum oldukça rahatsız edici ve beklenen performansın çok altında.

Bu durumun bebek bezlerinin üretiminde bir hata olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda çözüm bulmanızı ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Ekte, yaşadığım sorunu gösteren fotoğrafları bulabilirsiniz.

En kısa sürede geri dönüş yapmanızı rica ederim. İlgili desteğiniz için teşekkür ederim.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Molfix Bebek Bezlerinde Sürekli Sızdırma Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Oğuz
07 Ekim 2025 18:11
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
20 Ocak 2024 22:57

Molfix 6 Numara Bezlerde Sürekli Sızıntı Problemi Mağduriyeti

Beste
04 Kasım 2025 16:15
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
03 Eylül 2025 00:20
"Buraya yazdıktan sonra telefonla iletişime geçtiler ve elimdeki bezleri inceleme için istediler ayrıntılı birçok soru sordular bezleri gönderdim birkaç gün sonra yeni paket gönderimi yaptılar ilgilerinden dolayı teşekkür ederim böyle bir markaya yakışan bir hareketti. Çok teşekkürler."

11 Temmuz 2023 20:09