Mexc Borsasında Desteklenmeyen Ağ Sorunu Ve İade Karmaşası!

Kasım
02 Aralık 2024 07:24
Kasım'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim mex iade etmiş ancak Binance cüzdanına iade etmiş ilginiz için teşekkür ederim. Ancak kendi hesabımdan yolladığım Coin neden Binance cüzdanına aktarılmış üç gündür uğraşmıyorlar beni mex videosu çek ispat et senin olduğuna vs. Benim cüzdanımdan çıkan coini benim olduğunu ispat etmeye çalışıyorum”

Mexc borsasına para yatırdım ancak sistemde yatırma adresi yazdığı halde hesabıma yansımadı. Kontrol ettiğimde desteklenmeyen ağ hatası olduğunu görüp hemen başvurdum.
Başvuru formundan sonra ek bilgi istediler ancak paranızı iade edeceğiz deyip başka bir cüzdan adresine iade edileceğini gördüm. Başvuru geçmişinde. Adresime iade edilmesi için canlı olarak kimseye ulaşamıyorum. Canlı sohbette robot aynı şeyleri tekrarlıyor.

02 Aralık 2024 15:55 (Şikayetten 8 saat sonra)
Kasım
04 Aralık 2024 23:10

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Coin İadesi Sürecinde Yaşanan Sürekli Reddedilme Ve Destek Eksikliği

Engin
18 Temmuz 17:36
Rabia sonucu yetersiz buldu

Rabia
14 Ekim 2024 12:33

Mexc Borsasında 6 Günlük Para Transferi Sorunu

Levent
05 Nisan 22:51
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
24 Nisan 12:07
Yanlış Kripto Transferinde Mexc Destek Sorunu Ve Mağduriyet
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Kaybolan USDT Transferi!

Osman
07 Aralık 2024 17:02
Mexc Borsasında Kaybolan USDT Transferi!