08 Ocak 2024 22:38

Kolajen ürününün sağlığımı olumsuz etkilediğini düşünüyorum! İnternette yer alan olumlu yorumlara güvenerek bu ürünü satın aldım ve kullanmaya başladım. Ancak 2-3 kullanımdan sonra şiddetli karın ağrısı, mide bulantısı ve ishal gibi yan etkilerle karşılaştım. Hâlâ bağırsaklarımın sıkıntısını yaşıyor ve büyük bir rahatsızlık içindeyim. Ürünün bu olumsuz etkileri konusunda yorumlar yapılmış, ancak satıcı firma hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyor gibi görünüyor. Hepsiburada üzerinden aldığım bu ürünün kokusu da çok rahatsız edici. Firma, iletişim kurmaya çalıştığımda mesajlarımı reddediyor. Aşağıda konuyla ilgili ekran görüntüsünü paylaştım. Sağlığınızı riske atmayın, benim başıma gelenleri başkalarının yaşamasını istemem.

profile profile
10 Ocak 2024 23:06
Kiperin Kolajen Adı Altında Sağlığımı Bozdu! Firma Cevap Vermiyor

Trendyol'dan da soru kısmından reddediyor. Hiçbir şekilde iletisim kurulmasına izin vermiyor Kiperin satıcısı asla almayın bu ürünü sağlığımdan oldum!

29 Ocak 2024 11:58

Şikayeti silmem için birkaç defa arandım. Şikayetimi silmeyeceğimi söyledim. 14 gün iade sürecimin geçmesine rağmen iade ücretim yatırıldı firma tarafından o da bir zahmet yatırılsın 1 hafta saglik sorunu yaşadım. Ürünü de iade kargosu vererek geri istediler, yolladıktan sonra iade ücretimi aldım. Durum bundan ibaret.

Kiperin Collagen Kiperin Collegen İşe Yaramaması

23 Ocak 2024 22:09

Kiperin Collagen Fayda Değil Yan Etkilerle Hayat Kalitemi Düşürmesi

17 Ekim 2023 01:04
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Kiperin Kolajen Gaz Ve Şişkinlik

29 Ocak 2024 12:55