İşmont'un Değişim Politikası Ve Kargo Ücreti Mağduriyeti

28 Kasım 2024 16:19

İşmont online sitesinden 1 adet S3 iş botu sipariş verdim ancak numarası büyük geldi, müşteri hizmetleriyle WhatsApp yoluyla görüşme sağladım bir numara küçük ile değişim talep ettim İstanbul Avrupa yakasında şubeleri olduğu için şubeye gidip değişim yapmak istediğimi söyledim temsilci şubelerde iade ya da değişim olmadığını genel merkeze ürünü iade ya da değişim için gönderebileceğimiz söylediler. Anlaşmalı kargo firmasını sorduğumda anlaşmalı kargo firması olmadığını değişim iade masrafının müşteriye ait olduğunu ilettiler. Aksi takdirde değişim yapamayacaklarını belirttiler. Alınan ürün iş botu olduğu için ağır bir üründür. Kargo firmaları ağırlık ölçüsüyle fiyatlandırma yaptıkları için kargo bedeli ayakkabı fiyatına eş değer çıktı. Firma ısrarla şubelerde değişim olmadığını söylüyor. En azından anlaşmalı kargo firması olsa insanlar bu kadar mağdur olmaz. Ya da şubelerinden değişim olanağı sağlayabilirler. Firmanın şikayet kayıtlarına baktığımda bütün müşteriler kargo masrafından şikayet etmektedir. Firma bu konuyu dikkate almayıp halada insanları mağdur etmektedir. Şahsım adına ürün faturası ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 18:56

20 Aralık 2023 22:56
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
31 Ekim 2024 04:10
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
03 Aralık 2023 12:43
"Nursel Hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim kibar ve her konuda yardımcı oldu"

06 Mart 2025 13:56