09 Aralık 2023 22:05

23.07.2022 tarihinde İnnova Mobilya Diyarbakır şubesinden koltuk takımı satın aldım. Aldığım ilk günden beri sorun yaşıyorum. Evime gelen koltuk takımında oturma süngeri ile sırt bölgesi arasında yaklaşık 1,5 santim boşluk vardı. Servisi hemen aramama rağmen çok geç geldiler ve sıkıntıyı gidermediler. Zamanla bu boşluk daha da açıldı ve koltuk süngerlerinde çökme, sırt bölgesinde ise döşeme düğmelerinin kenarında ve oturma süngerlerinin alt kısımlarında kumaş sarkmaları oluştu. Koltukların ayakları da sorunlu ve koltukları çektiğimde orta ayaklar sabit kalması gerekirken kendi kendine dönüyor. Bunun gibi bir çok sorunu var. Daha alalı 1 yıl oldu, garantisi bile bitmemişken çok kötü ve deforme olmuş şekilde duruyor. İnnova mobilyadan şikayetçiyim. Koltukların iadesini istiyorum. Sorunumun çözülmemesi halinde Tüketici Hakları'na başvuracağım. Kesinlikle hakkımı da helal etmiyorum. İnnova Mobilya pişmanlıktır.

Rabia
Rabia
05 Mart 2025 00:33

Eski ücreti ile para iadesi yapıldı ancak o para ile artık koltuk alamazsınız. Üzerine ekleyip başka marka bir koltuk takımı aldık.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 15:25

22 Eylül 2023 18:19
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Aytaş Home Kumaş Farkı Ve Tüylenme Sorunu İle Karşılaştım

24 Eylül 2024 17:41