Mavi sonuçtan hiç memnun değil

Düğün İptali Sonrası Paramı Alamıyorum: Figaro Mağazasında Büyük Hayal Kırıklığı

31 Ekim 2024 23:20

2022 yılında çok kötü deneyim geçirdim. Hollanda'dan Almanya'daki (İğne iplik Moda by Figaro) şubeye gittim. Kına elbisesi ve gelinlik için anlaştık ve parasını ödedim. En az 1400€ nakit ve daha sonra 1200€ F**** Ö*****'e transfer edildi. Bu bir Cuma günüydü ve hafta sonu işler ters gitti. Pazartesi günü düğünün artık devam etmeyeceği konusunda iletişime geçildi. Zaten çok stresli bir durum ve F**** Ö***** henüz gerekli kıyafetleri sipariş etmeye ve dikime başlamadıkları için parayı geri alacağımı söyledi. Durumdan anladığını belirtti. Yalnızca elbise için önceden sipariş edilen, örneğin malzeme gibi, daha sonra hesaplanacak ve fiyattan düşeceğini söyledi. Tabi bunu anladım ve bir anlaşma yaptık. İptal edildiğine dair bir imzalı mektup istediler gönderdim. Sonra ara ara sordukça başladı. Mazeretler ve yalanlar; "Hala zaman alabilir, Almanya'da bu tür şeyler zaman alır, 2 ay içinde, hayır, 6 ay içinde, bir yıl içinde paranızı alırsınız." Aramalarıma artık cevap verilmedi veya WhatsApp üzerinden çok kısa cevaplar verildi. Ortada ne elbise var ne de paramı verdiler. Sağlık durumumu bu çok etkiledi. Hala tüm WhatsApp konuşmaları/ses kaydı duruyor bende. Bilseydim asla bu mağazaya gitmezdim. İnsanlık, utanma duygusu kalmamış! Hakları olmayan paranın üstüne kondular.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Mucina Gelinlik Gelinlik Yapmadı Mağduriyet

21 Nisan 2024 20:01
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
06 Eylül 2023 01:04
Ns Sposa Yaptığı Gelinliğin Arkasında Durmuyor.
Ns Sposa Yaptığı Gelinliğin Arkasında Durmuyor.

23 Haziran 2024 03:58
İz Wedding House Pendik Şubesi En Güzel Günleri Mahvediyor.
Mana sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 15:08