iCollagen Sağlığı Bozan Ürün Satışı Ve Para İadesi Yapmıyorlar

30 Aralık 2023 09:20

Bu college ürününü satan firmadan ürün aldım. Kampanya dahilinde 2 adet ürün kapıda ödeme şeklinde geldi. Ürünü kullanmaya başlar başlamaz bir gariplik olduğunu hissetmeye başladım. Birkaç gün daha devam edeyim dedim. Bununla birlikte kızımda da aynı şekilde deneyip daha da kötü olunca, mide ve bağırsak krampları, mide bulantısı gibi yan etkileri hemen bıraktık ürünü. Firmaya durumu bildirdiğimde ise ürünü geri gönderip para iadesi yapacaklarını söylediler. Ancak kaç gündür ürünü gönderdiğim halde sürekli oyalanıp para iadesi yapmıyorlar. Bir de ürünün sağlığıma bıraktığı hasarla uğraşıyorum, keza kızımda da durum aynı. Sağlık Bakanlığı bu durumda nerede? Neden böyle insan sağlığını bozan ürün satışına izin veriyorlar? Hem sağlığımız hem de paramızdan olmak istemiyorsak insanlar, asla internet üzerinden bu gibi ürünleri satın almasınlar. Bu tarz firmalara gereken ceza verilmeli. İnsan sağlığı ile oynamak bu kadar kolay olmamalı.

profile profile profile
22 Şubat 2024 15:37 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sinem
Sinem

Ben hemen iade etmek istedim tamam dediler sahte bir adres verdiler. Paramdan da oldum. Neyse ki kızımla içmeyi düşünüyordum Allah korudu içme. Diy. Dim. Size de geçmiş olsun

Cansu
Cansu

Kesinlikle. Aynı durumu sadece ben yaşadım zannediyordum ki biraz araştırıp takip edip gözlem yaptıktan sonra fark ettim ki bu durumda bir sürü insan var asla muhatap yok. Oyunlarını çok güzel hazırlamışlar gerçekten. İnanmamak elde değil. Sayfalarına yazılan olumsuz yorumların tümünü de siliyorlar. Kolayı var tabi. Ben de gördüğüm kadarıyla yorum yapanları uyarıyorum ama bu işin bir açıklığa kavuşması gerektiğini düşünüyorum. Ürünü alırken içerisine fatura koymadıkları için Tüketici Hakları'na da başvuramıyoruz işin kötü tarafı ama ben bu işin peşini bırakmıyorum. Uğraşacağım.

Kudret
Kudret

Ben sayfasına yorum yaptığım gibi siliyorlar olumlu olarak yazılan yorumlar hep bot yorumlar insanlar güvenmesin takviye ürün diye sattıkları üründe silikon dioksit var insanlar gözünü bir değil dört açmalı resmen ki eğer sağlıklarından olmak istemiyorlarsa tabi.

Kiperin Kolajen Adı Altında Sağlığımı Bozdu! Firma Cevap Vermiyor

08 Ocak 2024 22:38