İcollagen Beni Hasta Etti

İcollagen Beni Hasta Etti
28 Nisan 2024 14:25

Bu ürün hakkında çok iyi reklamlar yapılıyordu hiçbir zararı olmadığı söyleniyordu ben de ona güvenerek aldım midem ve bağırsaklarıma inanılmaz yan etkileri oldu günlerdir hastayım ve şikayetçiyim. Bağırsaklarımda ağrılar yaşıyorum.

Mideme her şey dokunur hale geldi bu üründen önce midem de bağırsaklarımda çok iyi durumdaydı. Şaşkın ve çok üzgünüm hemen bu ürünün piyasadan toplatılmasını. Ve ödediğimiz paranın geri verilmesini istiyorum. Yaşadığı mağduriyetin bununla da çözüleceğini düşünmüyorum bu davalık bir konu.

29 Nisan 2024 12:26 (Şikayetten 22 saat sonra)

Neşe
Neşe

Bende i.collegen den den şikayetçiyim. İçmeye başladığım anda midemde yanma, kazıntı açlık hissi belirmeye başladı. Hep bir şeyler yemek istiyorum daha sonra ishal başladı. Hemen bırakmama rağmen şikayetlerim bir süre daha devam etti şikayetçiyim ürünün piyasadan toplatılıp para iademin yapılmasını acilen talep ediyorum. Bu olay davalık bir olay

Emin
Emin

Çok sayıda şikayet var şikayet edeceğim

Büşra sonuçtan çok memnun

Kiperin Collagen Ve Yan Etkileri

13 Ekim 2023 10:12
"Şikayetimi yaptığım andan itibaren marka çok ilgiliydi. Hemen geri dönüş yaptılar ve iade olur olmaz da ücreti geri yatırdılar. Teşekkürler."

İcollagen Ürün Kullanımı Sonrası Sağlık Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

07 Şubat 2025 09:45