Hipicon Yanıltıcı Ürün Görselleri Ve Yetersiz Teslimat Hizmeti

N. Gökçe
18 Kasım 2024 21:35

Hipicon'un sitesinden 1 adet Randolf Çalışma masası satın aldım. Gönderilen ürünün görseldeki ile en ufak bir ilgisi yoktu. Rengi, kalitesi, boyutu, tasarımda kullanılan detaylar her şey farklı ve inanılmaz düşük bir kalitede. Mevcut boyutlarıyla ancak bir büfe olabilir. Bu mobilyayı tarafıma apartmanın dış kapısında teslim ettiler. Asansöre götürebilmek ve eve taşıyabilmek için bile erkek bir komşumdan yardım istedim.

Ürünün montajını kendim yaptıktan sonra yukarıda saydığım şekilde yanıltıcı bir görsel üzerinden alışveriş yaptığımı anladım. Ürünün iadesi için maille iletişime geçtim, çünkü ürün hala 'kargolandı' şeklinde görünüyordu. En sonunda bu bilmem kaç kiloluk bu kalitesiz mobilyayı bana en yakın Yurtiçi Kargo'ya götürerek iade edebileceğimi söylediler.

İşinin ehli sitelerde mobilya alımlarında ek ücret karşılığında daire önüne yani eve teslim seçeneği varken Hipicon'da onlarca kiloluk mobilyalarınızı evinize kendiniz taşımalı, ürünün seçtiğinizden farklı gönderilmesi nedeniyle iade edecekken de yine kargoya götürme kısmını siz yapmalısınız. Bahsettiğimiz bir kıyafet, ayakkabı değil. Kocaman bir çalışma masası! Bir daha asla buradan alışveriş yapmayacağım!

13 Şubat 2025 11:56 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhabalar, Öncelikle ilginiz ve siparişiniz için teşekkür ederiz.

Hipicon'da Sipariş Ve İletişim Hayal Kırıklığı

Merve
09 Ocak 2024 15:48
Elvy sonuçtan hiç memnun değil

Hipicon İade Sürecinde Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

08 Eylül 2025 16:57
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Hipicon: Müşteri Desteği Ve Profesyonellikte Büyük Hayal Kırıklığı

Fırat