Hello Villam Gazel 2 Memnuniyetsizliği

23 Mayıs 2024 18:09

İki gece iki gündüz şeklinde konaklamış olduğumuz Hello William üzerinden rezervasyon yapıp gittiğimiz Villa Gazel2 isimli villada üç kişilik aile olarak konakladık. Bir yaşında oğlumuz da vardı. Su ısıtma sistemi hiçbir şekilde çalışmadı. Zaten kiralamış olduğumuz iki gün boyunca sıkıntı yaşadık diyebilirim. Ödememizi Hello Villam üzerinden yapmamıza rağmen bizden girişte temizlik ücreti talep edildi. Müşteri hizmetlerine sorduğumuzda böyle bir şeyin olmadığını söylediler. Villa görevlisiyle konuştuk ve ücreti geri aldık. Eğer sormasaydık ücreti geri alamayacaktık. Girişte temizlik ücreti istemek nedir? Zaten ödememizin içine temizlik ücreti dahildi. Bu, hayatımda yaşadığım en kötü tatildi diyebilirim. Havlularda bile siyah lekeler vardı. Havuzun içi ölmüş sinek ve böceklerle doluydu, asla temiz değildi. Havuzu bile doğru düzgün kullanamadık. Videoda da görüldüğü gibi havuzun içerisine gül yaprağı ve diğer pislikler düşmüştü.

24 Mayıs 2024 10:01 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Misafirimiz Bildiriminiz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Dilerseniz tüm görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz. Hellovillam Misafir Destek Birimi

11 Ağustos 2024 09:14
Hello Villam Hatalı İlan, İnternette Yazıldığı Gibi Değil
Buse sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 21:24

21 Haziran 2024 14:58
Eda sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 18:15
Hello Villam Paranıza Yazık Değmez
Melike sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 15:06