Hayal Kahvesi Bursa Hayal Kahvesi Orhangazi

21 Ocak 2024 03:09

20.01.2024 tarihinde bir konser etkinliğine katıldık. Konser öncesinde oturarak bir şeyler içtik. Konser başladığında ise konser alanında içkilerimizi tükettik. Ancak daha sonra ekstra sipariş vermemiz gerektiği, aksi takdirde mekandan ayrılmamız gerektiği bildirildi. Biz de su siparişi verdik. Menüde 20₺ olarak belirtilen su için bizden 100₺ talep edildi. Bu durumu kabul etmediğimizi belirttiğimizde, ödemeyi yapmak zorunda olduğumuz ve aksi halde mekanı terk etmemiz gerektiği, ücretsiz konser izleyemeyeceğimiz gibi hoş olmayan ifadelerle karşılaştık. Haklarının bu yönde olmadığını dile getirdiğimizde ise yerimizi değiştireceklerini söyleyerek bizi sahneyi göremeyeceğimiz bir yere yönlendirdiler. Bu olay üzerine mekanı terk etmek zorunda kaldık. Bu tür davranışlar, işletmeye yönelik olumlu bir izlenim bırakmamaktadır. Hayal Kahvesi şubelerinin geneli düşünüldüğünde bu davranışlar kabul edilemez. Personelden işletme yönetimine kadar yaşanan olumsuz tutumlar karşısında herhangi bir müşterinin böyle bir muameleyi hak etmediğini düşünüyorum.

Konserde Ekstra Ücret Ve Kaba Tavır Mağduriyeti

21 Eylül 2025 14:26

Sefo Konserinde Gizli Ek Ücretler Ve Kaba Personel Mağduriyeti

21 Eylül 2025 14:26

21 Ocak 2024 00:34

Biletix'ten Alınan Konserde Habersiz Zorunlu İçecek Ücreti Şoku

15 Eylül 2025 00:24
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Bilet Aldığım Konserde Ek Ücret Talebi Ve Giriş Engeli

10 Eylül 2025 13:18