Umut sonuçtan çok memnun

Harem Altın Uygulamaya Giriş Hatası

24 Haziran 2024 19:37

Uygulamada portfoy oluşturmak için kayıt oluşturmamı veya giriş yapmamı istiyor. Kayıt olurken `kayıt yapılırken hata oluştu` hatasını alıyorum. Giriş yapmaya çalışınca da `bir hata oluştu tekrar deneyin`hatasını alıyorum. Üç haftadır aynı hata devam ediyor

13 Haziran 2025 18:12 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhaba, Sorun çözüldü ise şikayeti yayından kaldırmanız ricamızdır. Saygılarımızla

Serkan

Harem uygulamasında portföye varlık eklemeye kalktığımda hata oluşuyor ve hiçbir şekilde düzelmiyor uygulamayı silip yüklediğim halde aynı başka telefondan yaptığımda farklı hesapla orada sorun yok ben hiçbir şekilde varlık ekleyemiyorum

Celal
Celal

Sorun sadece sende değil bende de aynı

Harem Altın Uygulamaya Giriş Hatası

Dicle sonuçtan çok memnun

Dicle
03 Mayıs 2025 13:32
"Teşekkür ederim ilginiz için."
Uygulamada Kayıt Olma Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama
Emine sonuçtan çok memnun

Emine
22 Nisan 2025 00:10
"Teşekkür ederim"
Zehra sonuçtan çok memnun

Zehra
30 Mayıs 2025 18:23
"Çözüm için arayan hanımefendi çok nazikti, 3 dakika içerisinde hallettik, çok teşekkürler. 💜"