Eren sonuçtan hiç memnun değil

Hamdani Restaurant (Mardin) Hayal Kırıklığına Uğratan Restoran Deneyimi

30 Nisan 2024 10:59

2 gün önce Hamdani restorana sıra gecesi için yaptırdığım 4 kişilik rezervasyona gittim. 1.700 TL alkolsüz çok yüksek bir fiyat olduğu için rezervasyon yaparken, Leyli restoranda da yedek rezervasyonum olduğunu ve ancak yöresel bir akşam deneyimleyebileceksem tercih edeceğimi özellikle belirttim. Ancak maalesef Cumartesi akşamı yaşadığımız, paranızla değmeyen bir deneyimdi.

Yaklaşık 80 kişilik bir nişan grubuna Hamdani denen yeri düğün eğlencesi için davullu-zurnalı kiralamışlar, ilgili gruptan arta kalan ve dolduramadıkları 3-5 masayı da doldurmak ve oradan da ek gelir elde etmek için bizi ağırlamışlar. Fix menüde yazan başlangıçlar hiç gelmedi, ana yemek ısrarla ve geç saatte 23:00'te geldi, gayet vasat mezeler servis edildi. Hesaba fazla içkiler ve mezeler yazılmıştı, itiraz edince düzelttiler. Asla paranızın karşılığını alamayacağınız bir mekan, yerel turistleri hedef alarak açılmış, çok yazık bir yer.

Mekan sahibine özel hayatımda çok yakın olmadıkça arkadaşlarımın dahi düğününe gitmediğimi, burada zorla başkalarının düğününe maruz bırakıldığımı ve sıra gecesi aktivitesi olmadığını düşündüğümü WhatsApp üzerinden ilettiğimde, bana cevap olarak F***I*** isimli işletmeci, evde kaldığım için düğünü olanları kıskandığımı söyledi. Vizyonları ve müşteriye yaklaşımları bu kadar dar.

02 Mayıs 2024 15:59

2 gün önce Hamdani restorana sıra gecesi için yaptırdığım 4 kişilik rezervasyona gittim. 1.700 TL alkolsüz çok yüksek bir fiyat olduğu için rezervasyon yaparken, Leyli restoranda da yedek rezervasyonum olduğunu ve ancak yöresel bir akşam deneyimleyebileceksem tercih edeceğimi özellikle belirttim. Ancak maalesef Cumartesi akşamı yaşadığımız, paranızın asla karşılığını alamadığınız bir deneyimdi.

Yaklaşık 80 kişilik bir nişan grubuna Hamdani denen yeri düğün eğlencesi için davullu-zurnalı kiralamışlar, ilgili gruptan arta kalan ve dolduramadıkları 3-5 masayı da doldurmak ve oradan da ek gelir elde etmek için bize rezervasyon satmışlar. Fix menüde yazan başlangıçlar hiç gelmedi, ana yemek ısrarla ve geç saatte 23:00'te geldi, gayet vasat mezeler servis edildi. Hesaba fazla içkiler ve mezeler yazılmıştı, itiraz edince düzelttiler. Asla paranızın karşılığını alamayacağınız bir mekan, yerel turistlere bir kere fazla hesap ödetip, nasıl olsa bir daha Mardin'e gelmezler kafası tek seferlik haksız kazanç sağlamayı hedef seçmiş çok yazık bir yer.

Mekan sahibine özel hayatımda çok yakın olmadıkça arkadaşlarımın dahi düğününe gitmediğimi, burada zorla başkalarının düğününe paramla maruz bırakıldığımı ve sıra gecesi aktivitesi olmadığını düşündüğümü WhatsApp üzerinden ilettiğimde, bana cevap olarak Fırat Irmak isimli işletmeci, evde kaldığım için düğünü olanları kıskandığımı söyledi.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 13:11

Kasr-ı Vadi Davet Etkinlik Organizasyonu Düzensiz Özensiz Yaptıkları Halde Binlerce Para Aldılar

29 Haziran 2023 11:10

10 Temmuz 2024 11:26
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:29