Nurtaç sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 23:35

Greenlife dan satın aldığım bahçem vaat edilen zamanda eksiksiz teslim edilmedi. Bu zamana kadar sabırla bekledim. Geçen sene eksiksiz teslim edilmesi gerekirken olabilir yetiştiremediler diye düşünüp bu seneyi bekledik. Her şey yarım… vaat edilen elektrik KW hala bağlanmamış durumda ( bugün saat 11 gibi bağlayacaklarını söylemişlerdi). Klimayı bırakın Kesinlik vantilatör çalıştırmazsanız direk ana pano ısınıyor ve atıyor. Onun soğumasını beklemeden açamıyorsunuz yoksa ana pano patlar. Şöyle 5-6 saat gideyim kafa dinleyim diye gittiniz 3 saat elektrik yok. Yolların durumuna hiç girmeyeceğim içler acısı. Elektrik kabloları su boruları nereden geçiyor bir plan bir proje bile yok ellerinde soruyoruz yok diyorlar, gelişigüzel, gerekli derinliğe gömülmeden yapıp bırakılmış. Asıl beni en rahatsız eden durumda su kuyusu. Bir şekilde kuyu açılmış ancak analizleri bile yapılmadan hepimize kullanım suyu olarak sundular. Sonuç ellerimde döküntüler her seferinde çocuklarımın hasta olmasıyla karşılaştım. Zaten suyu içme olarak kullanmıyorduk ama temizlik için bile kullanılamayacak bir su olduğu ortaya çıktı. Yani firma bırakın müşteri memnuniyetini, sağlığını ve hatta hayatını riske atmaktan hiç çekinmemiş. Su bulduk deyip bırakmışlar. Hangi jeoloji mühendisi bunu onayladı hayret bir şey. Resimlerde suyun ne kadar tehlikeli olduğunu göreceksiniz. Vaat edilen sözler tutulmadı bu da yetmezmiş gibi yaptıkları yanlışlarını da düzeltmiyorlar. Satana kadar sizin gözünüzü boyuyorlar sattıktan sonra arkalarına bile bakmıyorlar. İnsan sağlığını hayatını riske atan önemsemeyen bir firmadan arsa almayı bir daha düşününüz. Kesinlikle size, ailenize, emeğiniz, paranıza yazık. Sağlıklı huzurlu sorunsuz bir hobi bahçesi istiyorsanız bu firmayı gördüğünüz yerde koşarak uzaklaşınız.

25 Haziran 2024 22:18
Greenlife Arsa Firması Hakkındaki Şikayetler
Linda sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 19:02
Greenlife Arsa İnceğiz My Garden 1 Projesi Şikayetim
Merih sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 15:34

Greenlife Arsa Taahhütlerini Yerine Getirmiyor Satış Sonrası Sıfır

26 Haziran 2024 10:20
greenlife-arsa-taahhutlerini-yerine-getirmiyor-satis-sonrasi-sifir-1.pdf
Cem sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 15:43