Pınar sonuçtan çok memnun

Gate.io Hesabıma Erişemiyorum!

03 Eylül 2024 00:19
Pınar'ın Teşekkür Mesajı
“Bir anda umutsuzluğa kapıldı çözülmicegini düşünmüştüm ama kısa zamanda çözüldü çok teşekkür ederim”

Gate.io TR borsasında fon şifresini sürekli sorduğu için Google Authenticator uygulamasının indirilmesini, oradaki kodu girdikten sonra fon şifresinin sorulmayacağını yazıyordu. Google Authenticator uygulamasını indirdim, Gate.io hesabıma bağladım ama Gate.io'ya giriş yapamadım. Giriş yapmak istediğimde Authenticator kodu istiyordu, ben de o uygulamadan girip bağladığım Gate.io hesabımı sildim. Bu sefer Gate.io'ya hiç giremiyorum. Benden Authenticator kodu istiyor. Hesap bağlı olmadığı için de giriş yapamıyorum. Mağdurum, Gate.io'daki hesabımı kullanamıyorum.

03 Eylül 2024 03:36

Gateio hesabıma girerken Authenticator kodu soruyor. Uygulamadan hesabımı sildiğim için kod alamıyorum anahtar kodumuda saklamadığım tekrar Authenticator a bağlayamıyorum. Gate hesabıma giriş yapamıyorum. Bu Authenticator uygulamasını devre dışı bırakmak istiyorum direk hesabıma girmek istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz

06 Eylül 2024 00:51

Yorumlar (6)

Süleyman
Süleyman

Mail adresini yazabilirsiniz gate nin

Ebru
Ebru

Merhaba nasıl çözüme ulaştı bende hesabıma giremiyorum aynı sorunu yaşıyorum nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz

Pınar

Aşağıdaki yoruma yazmıştım nasıl yaptığımı oradan bakabilirsiniz

Uğur
Uğur

Merhaba sorun çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl çözüme ulaştı. Bende aynı sorun için boğuşuyorum

Pınar

Bir de gatei hesabınızı yasadiginkz sorunu kağıda büyük yaziyirsunj bir elinizde kimliğiniz bir elinizde o kağıt foto çekip onu da maile ekliyorsunuz biraz zaman aldı ama ben yaptım. Gatei hesap numaranızda hani Gate'ye para atarken çekerken mail geliyor ya merhaba yazısının yanında numara var oradan bulursunuz eski maillerinize bakın illa vardı oradaki numara gateio numaranız. Yapamadiğiiz bir şey olursa Yazın cevaplarım

Pınar

Sorunum.cozuldu. Mail attım gateio mail hesabına onlarda bana bazı yapmam gerekenleri liste halinde mailde yazmış İngilizce olarak geliyor mail Türkçe'ye çevir. Diyeyim orada yazılanları maile cevap olarak gönderin. İşte ne zaman Gate'ye üye olduğunuz tahmini nekadra paranı var hangi coinlere yatırım yaptınız vb. Güvenlik soruları

Gate.io Borsasına Erişim Sağlayamıyorum!

Ramazan
27 Haziran 2024 23:07