Gate.io Hesabım Hacklendi Borsada Destek Sıfır İletişim Sıfır!

Gate.io Hesabım Hacklendi Borsada Destek Sıfır İletişim Sıfır!
15 Nisan 2024 02:20

Gate.io borsası müşterileri mağdur ediyor. Hesabım hack saldırısına maruz kaldı destekten kimseye ulaşamıyoruz. Hesabımı kilitlemek zorunda kaldım. Hesabımın açılması için mail bekliyorum 2 gün oldu hala mail bile atmadılar. Hala bekliyorum ve bu süreçte hiçbir kimse bizimle iletişime geçmiyor.

16 Nisan 2024 20:22

Evet arkadaşlar 4. Gün bitti hala bir ilerleme yok evrak istiyorlar yolluyorum günde 1 kez mail ile dönüş yapıyorlar 23:59 dakika boyunca başka iletişim sağlanmıyor. Kendi saat diliminde sabah 1 kere mail yazarak ilerliyoruz bu firmaya ne üye olun ne işlem yapın canınız yanmasın hiçbir şeyleri faydalı değil iletişim 0 ulaşmak imkansız TR de aynı şekilde sadece paranızdan faydalanmaya odaklı bir borsa

17 Nisan 2024 20:31

Evet arkadaşlar bün hesabımı zor bela açtırabildim şimdi durumu anlatayım. Hesabımı kilitlemeden önce borsadaki bütün bilgileri ss olarak aldım öncelikle bu bilgiler ışığında gate borsasına hackerin ip adresini verdim benim olmadığını belirttim ekran resmi attım daha sonrasında bu arkadaşlara bu güvenilir çekim adresinin ve bu adresin benim olmadığımı ilettim daha sonrasında bütün güvenlik önlemlerini sıfırlamalarını bu adresleri güvensiz olarak kaydetmelerini başka insanlarında zarar görmemesini dile getirerek mailler attım. Sonuç sonuç olarak hesabım açıldığı an girdim ve ne göreyim her şey aynı şekilde duruyor adresleri vs her şeyi kendim temizledim borsada kalan tokenlerimi anında çektim hesabımı sıfırladım demem o ki 5 gün boyunca sadece beni beklettiler para kaybetmeme neden oldular başka bir iş yaptıkları yok

Gate.io Hesabıma Erişim Sağlayamıyorum

Asım
09 Ekim 2025 13:42

Veysel
21 Temmuz 2024 18:19
Gate.io Borsası Hesap Koruma Sıkıntısı!
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
14 Ağustos 2024 12:37
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
09 Aralık 2024 14:20
Gate.io Hesabına Erişim Sorunu: Acil Destek Bekleniyor!
Gate.io Hesabına Erişim Sorunu: Acil Destek Bekleniyor!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Gate.io'da Müşteri Hizmetleri Krizi

04 Şubat 2025 23:35