Yalçın sonuçtan çok memnun

Final Silah Kariyer Fd 12 Bullpup Av Tüfeği Sorunları

28 Ocak 2024 23:54
Yalçın'ın Teşekkür Mesajı
“Tüfeğim değiştirildi. Firmaya teşekkür ederim. Hala tarafıma yollanmadı birkaç kez yetkili mustafa bey ile görüşmemize rağmen. Kısa zaman içerisinde tugegimin tarafıma gönderilmesi benim memnuniyetle karşılayacağım sonuca ulaşacaktır.”

Final arms kariyer fd 12 tüfeğimi alalı henüz 1.5 yıl oldu. Aldığımdan beri sürekli tutukluluk yapıyor bos kovanı atmadan dolu fişeği bos fişekle üst üste bindiriyor. Genel olarak tüfekten memnunum. Tetik çok sert ve hiç boşluk yok kütük gibi. Benim bildiğim tetiğe basarken biraz esner ve sürpriz patlama olur hedeften şaşmamak için. Yetkili biri ile görüştüm WhatsApp'tan yazarak sonrasında aradım muhasebeye bilgi verdik arayacaklar dediler.

Ben pazarlamacıyım. Günde 50 kisi arıyor kayıtlı olan var olmayan var. Aradılarsa bilmiyorum. WhatsApp'tan iletişime geçin diye özellikle belirtmeme rağmen geri dönüş alamadım. Farklı bir yetkiliye yazdım aradım mesajlara bakmayı bırak aramaya bile dönüş yapılmıyor.

Tüfeği 9 aydır kullanmadım. Kullanmasam dahil ayda bir yağladım temizledim. Gecen atışa gittim ilkini atıyor ikincide takılıyor fişek kaynaklıda olabilir bilmiyorum. Farklı marka birçok fişek denedim hep aynı. Fakat sosyal medyada yaptıkları videolarda hiç takılma olmuyor.

Ben izlediğim videolardan yapılan yorumlardan yola çıkarak derya MK 12 yi bırakıp bu tüfeği aldım. Maalesef hayal kırıklığı oldu beni uyardılar bilinen marka al diye ama dinlemedim. Neyse olacağı varmış.

Alınmış alınmıştır. Umarım buradan bu şikayetim kaale alınır da irtibata geçilir. Tüketici olarak üzücü bir durum maalesef benim açımdan. Bir de alırken firma çok ilgili sorun yaşamazsın denildi av firmasi tarafından. Maalesef yüzümüze bakan yok. Boştayken bile doldur boşalt yaptığımda takılıyor tüfek.

17 Mart 2024 03:03

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Final Silah FD12 Şarjörlü Tüfekte Sürekli Parça Kırılması Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamaması

08 Eylül 2025 11:57

Garanti Sürecinde Uzayan Bekleyiş

12 Mart 2025 22:28
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yarı Otomatik Av Tüfeği Tutukluk Sorunu

08 Aralık 2024 18:30
Burak sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2025 09:16
Özge sonuçtan memnun