Extrabet Exstrabet Pişmanlıktır Oynamayın

16 Şubat 2024 11:247.055

Exstrabet'ten memnun kalmadım. Bu sitede bahis oynamanızı veya bu siteyi tercih etmenizi önermiyorum; altyapıları yetersiz. Maalesef, hizmetlerinden faydalanamıyorum; iki gündür ne para çekme işlemi yapabiliyorum ne de bahis oynayabiliyorum. Diğer sitelerde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Keşke bu siteyi tercih etmeseydim.

9 Mayıs 2024 21:20

Exstrabet pişmanlıktır her yerde sahte siteleri var ben bunun yüzünden mağdur oldum kendilerine yazdığım da bunun için hiçbir şey yapamıyoruz deyip engel atıyorlar gidin en dandik siteden oynayın bu siteyi kullanmayın rezalet bir site eskiden çok aktif kullanıp tavsiye ediyordum şimdi bòku çıktı

16 Şubat 2024 11:27 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa süre içerisinde sizinle sesli iletişim ve/veya mesaj yolu ile iletişim kurulacaktır. Saygılarımızla, Extrabet

Etem
17 Şubat 2024 18:01

Büşra hanım çok yardımcı oldu teşekkürler

17 Şubat 2024 18:06

Sayın üyemiz, Sorununuzun çözüldüğünü bildirdiğiniz için mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Extrabet

Extrabet Sitenin Kapanması, Para Çekme Sorunu

22 Ağustos 2023 12:512.405

"Extrabet sitesine Teşekkür ederim kesinlikle güvenli bir site"

Çekim İşlemlerinde Gecikme Ve Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik

15 Haziran 2025 15:17647

Ben Extrabet'te yıllardır oynuyordum. Son bir yıldır siteyi çok değiştirmişler. 5 dakika çekim garantisi gerçeği yansıtm...

1 Destek

Extrabet Asla Oyun Açmıyor

29 Ocak 2024 18:183.290

"Sadece çağla hanıma teşekkür ederim siteye ön yargıdan ziyade gerçekleri yazdım"

Extrabet Ödeme Yapmıyor 3 Saat Oldu

27 Ekim 2023 04:261.543

"Sorun çözüldü Extrabet ailesine teşekkür ederim"

Extrabet Kazandırmıyor!

ExtrabetKazandırmıyor!