Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Express Global Markets Express Global Paramı Alamıyorum

13 Haziran 2024 01:21

Hesap açtım ama ne zaman paramı istesem bahane ile vermiyorlar. Para isteyince ilk başta söylemedikleri şartları öne sürdüler, her paramı istediğimde bonus var şu kadar para yatırın diye diye en son 130 bin ve 72 bin aldılar. Ve tabii ki önce verdiğim paralar da var. Tekrar para istiyorlar, paramı çekmek için para istiyorlar kardeşim? Fakat bir yere kadar! Gün içerisinde paramın aktarılacağını belirtiyorsunuz, altınımı sattırdı borç aldırdı. Emekli insanım, 25 yıllık emeğimi aldılar. Savcılık, SPK, CİMER ne varsa başvuracağım.

11 Eylül 2024 02:14

Hala alamadım paramı.

05 Nisan 2025 19:50

Hala ana paramı vermedi

Yorumlar (8)

Bılgee
Bılgee

Metatrader kullandıysanız eğer metaya şikayet edin. Biz ana paramızı meta sayesinde kurtardıkkk

Ali
Ali
Şikayeti Çözüldü

Bende aynı durumdayım, ne arayan var ne soran oysa para istemeye gelince saatte bir arıyorlardı, batırdılar tüm birikimimi ve umurlarında değil, gerçi gerekli tüm yerlere şikayetlerimi bildiriyorum dava açıyorum. Bunların bu kadar rahat olması ayrıca bir sorun, Türkiye'deki firmaları olduğu gibi duruyor ve kimse tek bir işlem yapmıyor.

Necati
Necati

Siz yüksek yatırım yapmışsınız yazdığınız rakama bakıyorum da. Bu yüzden düşük yatırım yapanların anaparasını gönderiyorlar. Sorun çözüldü yazıyor şikayeti açan. Bir 5 yıldız koymanı istiyorlar oraya. Oh ne güzel dünya. Bende şikayetimi kaldırmak durumunda kaldım anaparanı göndereceğiz dedikleri için. Aldığım 160 dolardı galiba kâr. Onu bile göndermediler. Bonus vermişlerdi. Verdikleri 1 dolarlık Bonus için 1 lotluk çevrim şartı çıkardılar sonradan. Önce deseler bunu hayatta gitmezsin oraya çünkü benim hesabım patlamasa bile 10 senelik bir sürede belki tamamlayabilirdim bonusun lot çevrimini. Ben şikayeti kaldırmak durumunda kaldım ana paramı kurtarayım diye. Bu yüzden çözülen şikayetleri görüp firmayı düzgün zannetmeyin.

Deniz

Şikayeti kaldırmayın. Banada 100000 d0larlık dava açacaklarını söyleyip tehdit ettiler. Asla bulaş masın kimse Express Global Markets e, arkadaşla dava açtık süreci beklıy0ruz. Ana parayı da vermediler.

Cem
Cem

Alabildiniz mi paranızı

Bana ulaşın

Murat
Murat

Çok geçmiş olsun. Paranızı vermemek için Herhangi bir gerekçe verebiliyorlar mı? Acaba başkaların da başına gelen bir olay mı?

Deniz

Paramı vermek için para istiyor. Express Global Markets 300 bine yakın yolladım. B0nustan fazla para y0lladım yine para istiyor. C0k z0r durumdayım. Hepsi bahane. Sadece ana paramı istiy0rum. Aynı y0lu izleyelim. Bana ulaşın ınstadan

Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

08 Temmuz 2024 16:18
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sint Market Yatırım Mağduru!

18 Nisan 2024 17:27
Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 17:45
Sint Markets Mağduruyum