Estpoint Ankara Şubesi'nde Hayal Kırıklığı

08 Ağustos 2024 18:18

Estepoint Ankara şubesinin açılış günü mağdurlarındanız. Kendimle birlikte ablamı da götürdüm. Gösterişli bir açılış bekledik ama tam bir fiyaskoydu. Yeni bir triblex içerisine üçlü iki koltuk, bir masa, bir bilgisayar, bir sekreter ve bir de asistan yerleştirilmişti. Ancak asistanın konuyla hiç ilgisi yoktu; bilgilendirirken eliyle yüzünüzdeki yerleri gösterip (nazolabial çizgisi) 'şuraları dolduruyoruz, şuraları gerdiriyoruz' diye anlatıyordu.

Görüşmeyi ünlü f*** Bey ile yapıyorsunuz. Pazarlamacı o, işlemleri üst katta bir doktor yapıyor. Aslında dahiliyeci ama parasından dolayı bu işe merak sarmış. Hanımı da hemşiresi. 'Ne yapalım size? ' diye soruyor, istemediğiniz her yere iğneyi sokup çıkarıyor. Aynada ilk baktığınızda cildiniz ve yüzünüz değişmiş görünüyor ama sonrası kötü. İstemediğim halde dudaklarımı şişirdi. Burnuma dolgu yapıp kaldırdı ama burun ucumda kızarıklık geçmedi. Hesabı kabartmak için şırıngalar ardı ardına uygulanıyor; dur deseniz bile geçmiş olsun.

Dudaklarım patlayacak gibi şişti, yara, morluk ve içi pütürlü. Mesajlarıma bir kez yanıt verdiler çünkü onlarla fotoğrafımı paylaştım. Korktular galiba. Keza ablamın durumu da aynı. Her ikimizden de 30.000 TL aldılar; yani hem paramız gitti hem canımız yandı.

Ama bununla kalmaz, çok iyi tanıdıklarım var. Başka bir doktora gidip rapor alacağım, bu iş burada kalmaz. Ne botoksları ne de dolguları orijinal değil.

13 Mart 2025 22:23
Estpoint Mağdur Oldum!
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 17:12

Estetik Operasyon Felaketi: Düzeltilemeyen Hatalar