Eskişehir Şehir Hastanesi Randevum Olduğu Halde Doktorun Lütfedip Saatinde Gelmemesi

18 Aralık 2023 09:3717.455

1 ay önceden randevu alıyorsun çünkü yakın tarihte asla bulamıyorsun sabahın köründe hastaneye geliyorsun doktor hanım lütfedip saatinde gelemiyor. Nasıl doktor nasıl iş yapıyorlar belli değil. Biz geç kalsak almazlar saatiniz geçti derler kendileri maşallah keyifleri nasıl isterde öyle geliyorlar. Doktor adı cildiye C**** Y*******

6 Kasım 2024 10:37

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde görev yapmakta olan cildiye polikliniğinde Esra çarmı ve Canan şişman hekimlerimiz kesinlikle insan ilişkileri yok sonra doktora şiddet mail alıp gidiyor. Babaların hayırlarına iş yapmıyorlar orada aldıkları parayı kesinlikle hak etmiyorlar. Suratına bakıyorlar muayene etmeden ilaç yazıyorlar bir şey soruyorsun cevap vermiyorlar ilaç yazıyorlar istersen kullan böyle hekimlik mi. Keşke böylelerini gizli kamerayla Sağlık Bakanlığı izlese de yaptıklarını görse de görevlerini son verseler

Randevu Çilesi Ve İlgisiz Hizmet

19 Şubat 2025 08:519.280

Cildiye Polikliniği'nde asla randevu bulunmuyor. Sabah 7.30'da gelirsem sıra açıldığını söylediler. Sabah erken saatte g...

Randevu Saatinde Hizmet Alamama Sorunu

2 Aralık 2024 11:216.116

02.12.2024 tarihinde cildiye bölümünde G**** D******* U***** doktoruna randevu saatinden yarım saat geçti diye beni alma...

Eskişehir Şehir Hastanesi'nden Hizmet Alamadım!

Eskişehir ŞehirHastanesi'nden Hizmet Alamadım!

Gülay
Eskişehir Şehir Hastanesi Neden Herkes Bu Kadar Çok Bekliyor?

Eskişehir ŞehirHastanesi Neden Herkes Bu Kadar Çok Bekliyor?

Derya
Eskişehir Şehir Hastanesi  Acil Servisinin Hali!

Eskişehir ŞehirHastanesi  Acil Servisinin Hali!

Eren
Eskişehir Şehir Hastanesi İki Yeşil Alan Yerine Tek Çalışmakta Olan Acil Yeşil Alan!

Eskişehir ŞehirHastanesi İki Yeşil Alan Yerine Tek Çalışmakta Olan Acil Yeşil Alan!

Salih