Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Şikayet Var Haksızlık

17 Mayıs 2024 12:25

Merhaba, ben ağız ve diş sağlığı hastanesine randevu almıştım. Üç aydır dişim ağrıyordu ve randevu bulamıyordum. Sonunda bir randevu bulabildim. Randevum saat 11'deydi ve ben başka bir hastanede stajyer olduğum için izin almam gerekiyordu. Hastaneye gittim; gittiğim hastane uzaktı, bir saatlik yol gittim ve döndüm. Saat 10.30 olmuştu. Koşarak hastaneye vardım ve saat tam 11.05'ti. Ancak Doktor E**, beni içeriye almadı. Yukarıda ismim yazıyordu. İçeriye girdiğimde hemen ismi değiştirdiler. Doktor kızdı ve kapıyı yüzümüze kapattılar. Ben hiçbir şey demedim, sorabilirsiniz. Gerçekten insanlar, doktor olmadan önce insan olmayı öğrenebilselerdi. Bu durumu görmenizi ve sadece bana değil, diğer insanlara da yapılmamasını istiyorum. Şikayetimin herkes tarafından görülmesini istiyorum. Teşekkürler.

H. Karabacak
H. Karabacak

Kanal tedavisi için randevu alıp gittim, üst damak en son diş, yani en zor yerde olmasına rağmen ne iğne yaparken ne tedavi esnasında hiç ağrı acı hissetmedim, eli çok hafifmiş, tedavi öncesi ve tedavi esnasında samimi bir şekilde ilgilendi, sıcak ve samimi tavırları, hızlı tedavi ve elinin hafifliği için kendisine çok teşekkürlerimi sunuyorum, genç bir doktor Allah yolunu açık etsin. Herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla tedavi olabilirler.

Ayşegül
Ayşegül

Doktor e. T. Miydi acaba?

Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 22:49

04 Temmuz 2023 20:09