Onurcan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 13:55

Pendik Pendorya AVM Eskidji Bazaar Beser Mobilya 'dan aldığım ürünler taahhüt edilen tarihte teslim edilmedi. Montaj sırasında mobilyalara zarar verildi imalat hatalı ürünler geldi. Durumu satıcıya ilettik ve sorunun giderileceğini söyleyerek sürekli farklı tarihler verdiler ve telefonlara yanıt vermemeye başladılar. Sipariş verdiğimiz ürünlerin hala bir kısmını alamadık.
Konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağımızı ilettiğimizde kalan eşyaların da getirilmeyeceğini ve son derece rahat bir tavırla "Tüketici Mahkemesi ile çözersin işini" şeklinde bir yanıt aldık. Mağduriyetimiz çok büyük. Bu 3. Ayımız ve hala bu sorunlarla uğraşıyoruz.

profile profile profile
02 Ağustos 2024 14:07 (Şikayetten 11 dakika sonra)
20 Ağustos 2024 15:22

Sorun hala giderilmemiştir. Sorunlu ayakları değiştirmek için gönderilen ayaklarda da sorunlu çıktı. 2 - 3 haftadır arayan soran yok. Yastıklarımız hala gelmedi. Ayaklar değişmedi. -

26 Şubat 2025 12:59

Ben verdim mahkemeye. Tüketici Hakları malın iadesine karar verdi. İcra dosyası açıldı. Sürecin sonuçlanmasını bekliyoruz. Şikayetiniz varsa sizde hakkınızı arayın lütfen. Firma hala şikayetinizi bu platformdan kaldırmassanız parayı yatırmacağız gibi şart koşuyor. Hukuksal yollarla hakkımızı almaya çalışıyoruz. @Eskidji Bazaar yetkililerine duyurulur.

Yorumlar (6)

Pınar

Aynı sorunu bende yaşıyorum bu kadar da olmaz sanki 2. El mobilya almışım gibi her yeri delik deşik kumaşlar potlamiş bir şekilde geldi bu işin sonunu bırakmayacağım böyle satıcılar cezasını çeksin

Pınar

Yeni koltuklar geldi fakat işçilik çokta iyi değil sadece yırtık yok kumaşlarda yine toplanma yapıyor

Aydın
Aydın

Maalesef sıkıntı bana gelen ürünlerde de var

Kenan
Kenan

Aynı sorunu bende yaşıyorum masa satın aldım ve teslim edilmedi demek ki kimse mahkemeye vermiyor o yüzden bu rahatlık hukuki olarak tüm hakkımı alacağım

Recep
Recep

Sorunuz çözüldü mü aynı sorunu bende yaşıyorum

Onurcan

Maalesef çözülmedi. Sorunlu ayakları değiştirmek için yeni ayak gönderdiler onlar daha sorunlu olduğu için değişim olmadı ve hala sorunu gidermek için bir işlem yapılmadı ve yastıklarım da hala gönderilmedi.

Şuayip sonuçtan hiç memnun değil

Pendorya AVM Eskidji Bazaar'da Mobilya Alışverişinde Yaşanan Sorunlar Ve Eksik Teslimatlar

21 Aralık 2024 14:39

Eskidji Bazaar Mobilya Teslimatında Sorunlar Ve Eksik Ürünler!

18 Aralık 2024 13:49
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Mobilya, Yetersiz Tamir Ve Kötü Müşteri Hizmeti: AVM İçindeki Mağazadan Hayal Kırıklığı

16 Eylül 2025 17:27
kusurlu-mobilya-yetersiz-tamir-ve-kotu-musteri-hizmeti-avm-icindeki-magazadan-hayal-kirikligi-7.jpg