Emlakjet WhatsApp Mesaj İle Yaparak, Yabancıların Yurt Dışından Emlak Talebi

16 Temmuz 2024 13:273.937

Emlak jet web sitesinde satmak istediğim ev ilanım var. Emlak jet'in ya veritabanı yurt dışında bir kuruluş ile paylaşılıyor. WhatsApp tan mesaj atarak ev ile ilgilendikleri bahisle sohbet başlatıyorlar Aynı şekilde değişik ülkelerden farklı kullanıcılardan mesajlar geliyor. Hepsi yabancı uyruklu bunların amacı ne hiç güven vermiyorlar.

16 Temmuz 2024 13:52

Emlakjet de ev llanımdaki telefon numarama yurt dışından WhatsApp ile emlak ile ilgilendiğini söyleyerek sohbet ortamı oluşturan maksatlarını anlamadığım şüpheli mesajlaşmalar yapılıyor. ABD ve İngiltere fen mesajlar geliyor. Güvenlik endişesi taşıyorum

16 Temmuz 2024 13:47 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Ürün ve hizmetlerimizle ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

31 Temmuz 2024 15:56

Değerli Kullanıcımız, Talebinize istinaden tarafınıza geri dönüş yapılarak, memnuniyetiniz sağlanmıştır. Saygılarımızla,

4 Ekim 2025 14:07

Benim de sahibinden sitesinde kiralık ev ilanım var. Hong Kong dan ve yabancı olduklarını söyleyen kişiler evinizle çok ilgileniyorum şeklinde mesaj atıyorlar. Türkiye'de tekstil işi yapacaklarını Moda tasarımcısı olduklarını söyleyen yabancılar mesaj atıyor. Bir gariplik var ama bende anlamadım.

5 Haziran 2025 15:33

Bana da aynı mesajlar geliyor Singapur'dan, Hong Kong dan İngiltere'den mesajlar geliyor ilgilenmiyorum. Belli ki dolan-n'dırı+cılık amaçlı

Emlakjet Emlak İlanlarında Yaşanan Sorunlar Hakkında Uyarı

24 Temmuz 2024 18:422.640

Emlak ofisi ya da Emlak Jet'ten tam emin değilim ama sorunlu ilanlar var. Ev sahibinden olarak ilana konulup 1-2 gün son...

Emlakjet Emlak İlanlarında Yaşanan Sorunlar Hakkında Uyarı

15 Eylül 2024 06:305.707

Emlak Jet kiralık ev için her gün giriyorum. Uygun bir ev bulduğumu sanarak hemen iletişime geçtim. Sahte hesap olduğunu...

Öne ÇıkanKonular