Ekpa 1207 Site Yönetimi Güvenlik Saygısızlığı!

06 Eylül 2024 22:02

Bugün bir sipariş sonunca bu siteye gitmek durumunda kaldım. Hiçbir uyarı yazısı vs olmadan kendi yönetmelikleri adı altında motor ile beni içeri alamayacağını ilettiler. (Özel mülk adı altında kanun buna izin vermiyor, örnek mahkeme sonuçları mevcut). Bunun kanuna aykırı olduğunu sitenin büyük olduğunu ve bu sıcakta (soğukta) hizmet vermek için mücadele eden insanların üstüne bu kadar gitmemeleri gerektiğini ve bu durum hakkında sizden şikayetçi olacağım dedim. Karşılık olarak 'Çok konuşma işine bak' cevabını aldım. Siparişimi teslim ettikten sonra benimle konuşan güvenlik başka bir güvenliği ve müdürünü çağırarak tehdit ve hakarette bulundu. Bir daha oraya gelirsem polis çağıracağını emekli devlet memuru olduğunu vs iletip motorumun anahtarını almaya çalıştı ve izin vermedim (Bir arbede yaşanmadı) Bu sitede ki çalışan ve site yönetimin personelleri kendini FBI ajanı zannediyor. 2 bin tl para verip 1 güvenlik kartı alan kişiler (üzerlerinde güvenlik kartı yoktu güvenlik yetkisi olup olmadığı belli bile değil) kendi kafalarına göre kural koyup insanlara bunu yapmaları için emir veriyor. Site içerisinde hiçbir taşkınlığım veya site sakinlerini rahatsız edeceğim bir durum olmadı.

06 Eylül 2024 00:15

Merhaba, bugün bir sipariş sonucu bu siteye gitmek durumunda kaldım. Hiçbir uyarı yazısı vs. olmadan kendi yönetmelikleri adı altında motor ile beni içeri alamayacaklarını ilettiler. (Özel mülk adı altında kanun buna izin vermiyor, örnek mahkeme sonuçları mevcut). Bunun kanuna aykırı olduğunu, sitenin büyük olduğunu ve bu sıcakta (soğukta) hizmet vermek için mücadele eden insanların üstüne bu kadar gitmemeleri gerektiğini ve bu durum hakkında sizden şikayetçi olacağımı söyledim. Karşılık olarak 'Çok konuşma, işine bak' cevabını aldım. Siparişimi teslim ettikten sonra benimle konuşan güvenlik, başka bir güvenliği ve müdürünü çağırarak tehdit ve hakarette bulundu. Bir daha oraya gelirsem polis çağıracağını, emekli devlet memuru olduğunu vs. söyleyip motorumun anahtarını almaya çalıştı ve izin vermedim (Bir arbede yaşanmadı). Bu sitedeki çalışan ve site yönetiminin personelleri kendini FBI ajanı zannediyor. 2 bin TL para verip 1 güvenlik kartı alan kişiler (üzerlerinde güvenlik kartı yoktu, güvenlik yetkisi olup olmadığı belli bile değil) kendi kafalarına göre kural koyup insanlara bunu yapmaları için emir veriyor. Site içerisinde hiçbir taşkınlığım veya site sakinlerini rahatsız edeceğim bir durum olmadı. Bu bölgede bu siteye bence bu miktarda para vermeyin, Antalya'nın çok daha güzel semtlerinde aynı fiyata hatta daha düşüğüne bile yerler var.

22 Aralık 2024 18:33
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 16:04
Mehpare sonuçtan hiç memnun değil

Düziçi TOKİ'de Emlak Yönetiminin İlgisizliği Ve Güvenlik Sorunları

Mehpare