Gönül sonuçtan çok memnun

Dyt. Hatice Nur Ege Hedeflere Ulaşılmadı!

09 Kasım 2024 21:29

Hatice Nur Egeli tarafından verilen diyetisyenlik hizmeti ile ilgili şikayetimi bildirmek istiyorum.
Hatice hanımdan 3 aylık paket satın aldım. İlk görüşmede 1 saat planlanan görüşme yarım saat gibi bir sürede takip eden 5 görüşmede 10 dakikalık sürelerde gerçekleşti. Görüşmelerimizde belirlenen hedeflere ulaşılamadığı gibi, doktor tarafından taahhüt edilen hizmetler de yerine getirilmemiştir. Özellikle ilgi ve vaat edilen hizmet süresi konusunda yaşanan sorunlar nedeniyle, danışmanlık sürecine devam edemeyeceğimi belirttim.

Ancak doktor, sözleşme gereği 6 seans hizmet verip 12 seans ücret aldı. Oysa ki, tüm görüşmelerin toplamı 1,5 saat sürmedi gibi kısa bir süre görüşme yapmamıza rağmen, alınan hizmetin karşılığı olarak ödenen ücretin tamamı iade edilmelidir.

Bu durum karşısında, hastanızın haklarını koruyan yasal düzenlemeler çerçevesinde şikayetimi bildirmek zorunda hissediyorum. Bu durumu çözüme kavuşturmak ve haklı talebim olan ücret iadesini almak için gerekli Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

profile profile profile

diyetisyen-hizmeti-yetersiz-kaldi-iade-ve-fatura-taleplerim-reddedildi-4.jpg
diyetisyen-hizmeti-yetersiz-kaldi-iade-ve-fatura-taleplerim-reddedildi-3.jpg
diyetisyen-hizmeti-yetersiz-kaldi-iade-ve-fatura-taleplerim-reddedildi-2.jpg
diyetisyen-hizmeti-yetersiz-kaldi-iade-ve-fatura-taleplerim-reddedildi-1.jpg
Kamile sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Diyet Paketi Sonrası Hizmet Eksikliği Ve İade Sorunu Yaşadım

11 Mayıs 2025 11:24