Duygu Polat Hair Palace İlgisiz!

13 Haziran 2024 14:03

En özel günüm kınam ve nikahım için Hair Palace Duygu Polat kuaföründen randevu aldım. Kendilerini Instagram'da reklamda tanıdım. Gayet iyi görünüyorlardı araştırdım. Kına günü randevuma gittiğimde hiçbir ilgi göremedim. Makyajım o kadar koyu ve çirkin oldu ki tabaka gibi yüzümde durdu. Saç artistlerine örnek gösterdim saçımı sprey gölü yaptılar ve üstelik spreyden makyajımı bozdular, modelin aynısını yapamadılar. Moralim bozuk bir şekilde ayrıldım. 1 gün sonra tekrar gidecektim nikahım için. Endişelendim başka bir kuaför baktım tabi çok geçti. Aynı kuaföre nikahım içim gittim bu sefer makyajımı başka biri yaptı çok beğendim, saçımı da başka biri yaptı ama saçım tam 1 saat sonra dağıldı evde tekrar üzerinden geçtik. Tacım düştü tel tokalar yerinden fırladı. Nikahım açık alanda oldu saçım sürekli uçtu perçemlerim önüme doğru geldi. Sabitlenmediği için. Arkadaşlar bu kuaför sosyal medyada gördüğünüz gibi bir kuaför değil. Boşuna paranızı heba etmeyin boşverin. İşlerini doğru düzgün yapamıyorlar. Tek başına gittim kıyafetime yardım etmeleri için 10 dakika bekledim resmen kimse gelmedi. Zorla birkaç kere söyledikten sonra odaya gelip kıyafetime yardımcı oldular.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

İzellik Makeup House Özel Gün Hayal Kırıklığı: Kalitesiz Hizmet Deneyimi

14 Nisan 2024 16:52
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 23:07

Katre Kuaför Kötü Bir Deneyim Yaşadım