Dr. White Diş Macunu Beklentileri Karşılamadı

Dr. White Diş Macunu Beklentileri Karşılamadı
5 Ağustos 2024 00:401.471

Dr. White markalı diş macunu aldım ancak beklediğim gibi bir performans vermedi ve açıkçası dişlerimi temizlediğini düşünmüyorum. Oysaki en başta iyi bir macun diye almıştım. Markadan bu diş macunu ve bu konuda özrünü, telafisini bekliyorum.

11 Ağustos 2024 12:00

Dr. White atlı diş markasından diş macunu satın aldım ancak Dişimin temizlemediği gerekçesi ve benzeri sebebi sorunlar yüzünden Şikayetvar Platformu yüzünden markayı iletilmişti marka bana özür adına bir hediye yollayacaktı ancak üzerinden neredeyse bir haftaya yakın süre geçti ve ne kargo geldi ne hediye.

5 Ağustos 2024 08:10 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, güncel bilimsel veriler kullanılarak hazırlanan özel formülü ile sizlere sunmuş olduğumuz Fresh Whitening Diş Macunu ile ilgili memnuniyetsizliğinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ürünü aldığınız platformda eksik ürün talebi açabilirseniz. Sizlere whitening serisinin diğer diş macunlarından göndermek isteriz. Fresh whitening sizlere istediğiniz etkiyi vermemiş olsa dahi diğerler diş macunlarını denemenizi isteriz. Bizlerle adres bilgisi paylaşabilirseniz buradan da yardımcı olmak isteriz.

5 Ağustos 2024 09:20

Emre Bey, sizlere en kısa sürede gönderim sağlanacaktır. Hangi şehir olduğunun detayını da bizlerle paylaşabilirseniz seviniriz.

5 Ağustos 2024 09:30

Karşıyaka Mahallesi fedai Mustafa sokak no 86 kat 3 Gaziantep/Şehitkamil

5 Ağustos 2024 23:12

Gönderim yapılacakmı acaba?

6 Ağustos 2024 09:11

?

6 Ağustos 2024 09:31

Merhaba evet kargonuzun en kısa sürede elinizde olöasını sağlayacağız.

6 Ağustos 2024 10:02

Şikayetimi değerlendirdiniz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kargo elime ulaşınca şikayetimi kaldıracağım

6 Ağustos 2024 10:42

Değerli fikrinizi bizimle paylaştığınız için biz teşekkür ederiz.

White Glo Son Kullanma Tarihi Geçen Ürün Gönderimi Hk.

6 Aralık 2023 12:30260

Merhaba Online aldığım white glo marka diş macunumun son kullanma tarihi geçmiş olarak gönderilmiş. Müşteri hizmetlerine...

Natracare Skınlux Beyazlatıcı Krem Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

10 Eylül 2024 23:554.520

Skınlux beyazlatıcı krem sipariş ettim. Tabi öncelikle araştırdım, yorumları okuyarak bu ürünü sipariş ettim. Hemen heme...

Natracare Skınlux Beyazlatıcı Krem Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet