Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Trabzon Forum Crakers Pizza'dan Şikayetçiyim

16 Aralık 2023 20:51

Trabzon Forum şubesinde bu akşam kızımla masaya oturduktan sonra yanımıza gelen garson, bizim o masada oturamayacağımızı, iki kişilik masaya geçmemiz gerektiğini söyleyip bizi masadan kaldırdı. 11 yaşındaki kızım bile bu saygısız tavırdan rahatsız oldu.

Kasaya gidip durumu anlatarak bunun yanlış olduğunu dile getirdim. 'uygulamamız budur.' denildiği için dışarıda oturmayı tercih ettim. Daha sonra oraya gelip çocuğu ile yemek yiyen bir başka müşteriyi görünce tekrar kasaya gidip müdürle görüşmek istedim. Bana, iki kişi yemek yiyen müşterinin, o anda gelen eşini gösterdi. 'gelecek demiştir.' dedi ve nereye istersem şikayet edebileceğimi söyledi. Hatta konuşturmamak için elinden geleni yapıyordu. Ben de, 'o halde uygulama böyleyse, garsonlarınız kenarda müşteri yerleşinceye kadar seyredip sonra kaldıramaz.' dedim.

Bu arada müdür, garsonlar için genel olarak anlayıştan yoksun bir şekilde bakmak anlamına gelen bir kelime kullandığım için saygısız ve terbiyeden yoksun olduğumu ima edip, beni dinlemeyeceğini söyledi. Kameralar kontrol edilirse hepsi görülecektir. Bu arada erkek çalışanlardan biri tezgahtan dışarı çıkıp, ben hiçbir fiziksel harekette bulunmadığım halde üzerime yürüdü. Kızım korktu, onu şikayet edeceğimi söyleyince durdu ve 'bildiğiniz yere şikayet edin.' dedi.

Bu kişiler hakkında gerekenin yapılmasını talep ederim. Ben bir kurumda 25 yıldır yöneticiyim, böyle bir hizmet anlayışı görmedim.

Sinan
Sinan

Yer mekan ilgi alaka pizzalar da gayet güzel tek sıkıntı yerli markalarımız in boykot a katılmaması sırf Coca-Cola ürünleri kullandığı için gitmek istemiyorum eminim ki düşüncemde yalnız değilim yerli ve milli Sarıyer kola mız var onu deneyelim artık bir yerlerden başlamamız gerekmiyor mu

Pizzz'en Çocuğum Ağladığı İçin Kovdular

Kübra