Coursiv Habersiz Ödeme

Yusuf
07 Eylül 2024 23:53

Sadece 4 haftalık süreç için ödeme yapmayı kabul ettiğim Coursiv sitesinden, 4 haftalık süreç sonrasında bilgim dışında ve 4 haftalık süreç için kabul ettiğim tutarın iki katından daha fazla para çekildi. Para iadesi ve hesabın kapatılmasını istiyorum.

profile profile

Cagla
Cagla

Ben de nasıl iptal edeceğimi bilemediğim için bankaya başvuru yaptım. İade ve iptal istiyorum her ay para çekimi iptal etmek istiyorum. Her ay bu kadar meblağ olması çok saçma

Ece
Ece

Econsumer.gov üzerinden de şikayet oluşturun.

Tahsin
Tahsin

Merhaba Yusuf bey, Marka şikayetvar.com üzerinde hesap oluşturmadığından cevap alamayacağınızı düşünerek yazıyorum. Maalesef ben de az önce kayıt olmaya çalışırken durumu fark ettim ve işe yarayıp yaramayacağını araştırırken şikayetinize denk geldim. "GET my plan" butonunun altında 24 saat öncesinden iptal etmezseniz otomatik yenileceği belirtiliyor. Onayladığınız fiyatı da sizi çekmek için ilk üyelikte indirimli fiyat sunuyorlar. Sonraki yenilemelerde üstü çizili onayladığınız fiyattan yenileme oluyor. Aboneliğiniz üzerinden iptal iade talebi oluşturmanız ve bu tarz işlemler için tek seferlik limit belirleyeceğiniz sanal kartlar kullanmanız yararlı olabilir.

23 Mart 2023 03:37

23 Şubat 2025 13:58
Bilgim Dışında Yapılan Çekim: Paramı Geri İstiyorum!
Bilgim Dışında Yapılan Çekim: Paramı Geri İstiyorum!

Hasan
27 Mart 2023 17:04