Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 23:28

Cos firmasının internet sitesini arattığımda Google üzerinden karşıma ilk çıkan siteden alışveriş yaptım hatta bir indirim uygulandı sepetten daha uygun bir tutar ödedim. Önce anlamadım normal olağan bir şekilde alışveriş yaptığımı sandım. Ancak farklı bir sayfaya yönlendirdi ve dolar bazında ödeme aldı. TEB arayıp işlemi benim yapıp yapmadığımı sordu ben de bir alışveriş yaptığımı söyledim ancak satıcı firma müşteri temsilcisinin söylediğine göre başka görünüyordu. Önce o siteye girip siparişi iptal etmeye çalıştım ancak sipariş iptali olmuyor maalesef. Bu nedenle tekrar bankayı arayıp internet sitesinin kopyalandığını söyleyerek şüpheli işlem bildirimi yaptım. TEB işlemi inceleyeceğini söyledi, umarım işlemin iptali için gereken yapılır. Nasıl oluyor da firmalar bunca şikayet olmasına karşın kendi sitelerini kopyalayan bu tür siteler için hareket geçmiyorlar anlamıyorum.

Ferhat
Ferhat

Aynı hataya bende düştüm bankayı aradım durumu söyledim ama pek olumlu olacağını zannetmiyorum bu konuyla alakalı ne yapılabilir

Beyzanur

Merhabalar, 2 haftadır bankadan olumlu ya da olumsuz bir dönüş alamadım. Polise giderek ifade verip şikayetçi de oldum. Başka ne yapılabilir bilmiyorum.

Benzer Şikayeti Var

Banka işlem sağladı mı? Aynı durumu yaşıyorum

Beyzanur

Merhabalar, bankaya şüpheli işlem bildiriminde bulunmama ve karakola gidip şikayetçi olmama karşın henüz bankadan geri dönüş alamadım.

Sude sonuçtan hiç memnun değil

Sude
29 Şubat 2024 09:36
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

COS'UN Sitesi Sahte

26 Mart 2024 21:18