Cinemax Kilis Sinemadaki Adam

Nuran
02 Ocak 2024 23:06

Kilis'teki sinemada bilet kesen kişi gerçekten artık usandırdı. Nişanlımla gittiğimizde, affedersiniz ama yanlış anlaşılacak tavırlar sergiliyor. Seans açmıyor, 'Kız kıza ya da erkek erkeğe olsaydınız açardık' diyor. Böyle olacaksa lütfen başka bir sinema açılsın. Zaten kimse gitmiyor, küçük bir yerde aktivite olsun diye gidiyoruz ama çirkin muamelelerle karşılaşıyoruz. Kibar bir şekilde seans açamayacağını açıklayabilir, ama insanları yanlış gözle görüyor. Sevgilinizle, nişanlınızla ya da sözlünüzle giderseniz, boşuna zahmet etmeyin diyor. Bu kişi yanlış anlıyor sanırım; 'Kişi kendinden bilir işi' demekten başka bir şey söylemiyorum.

Müşko
Müşko

Bugün benzerini yaşadım. Erkek arkadaşımla bilet alacaktık. İstediğimiz koltuklar doluymuş en ön ve arka kalmış. Ben epilepsi hastasıyım önden almayalım dedim adam bir anda bütün arka koltukları seçip doldurup en ön boş dedi. Sen kimsin neyi imâ ediyorsun? Yazın kapatmasalar, böyle dakika başı azarlamalar açtığı günden beri azıcık gelişseler burda sinemacılık farklı olurdu. O sinemanın elinden çıkacağı günü bekliyorum.

Tuğçe
02 Aralık 2023 12:53
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Sinema Çalışanının Saygısız Tavırları Ve Uzun Bekleyiş

13 Kasım 2024 13:45