CFMOTO NK250 Debriyaj Baskı Balata Arızası

CFMOTO NK250 Debriyaj Baskı Balata Arızası
13 Nisan 2024 16:45

2023 Ağustos'ta NK250 motor aldım. Geçen gün motoru sürerken, birden her viteste hafif gaza dokunduğumda kesiciye girmeye başladı. Bugün servise gittim; debriyaj balatası, debriyaj taşı ve sacının sorunlu olduğunu söylediler. Motorda ne lastik yaktım ne de tekerlek döndürmeye çalıştım. Gözüm gibi baktım ve 6500 km boyunca hiç düşme kalkma da olmadı. Bana 8 ile 10 bin lira arası bir fiyat verdiler. Neden olduğunu sorduğumda, 'yarım debriyaj kullanmışsın' dediler. Ben 8 ay boyunca bu motoru yarım debriyaj kullanarak mı sürmüşüm, böyle bir şey mümkün mü? İkinci bir seçenek olarak, fabrikadan çıktığından bu yana debriyaj ayarının doğru yapılmadığını düşünüyorum ve bu durum beni mağdur etti. Acil geri dönüş yapmanızı bekliyorum. Motorun daha kilometre sayısı bile düşük, 6500 km'de. Yazık, günah.

13 Nisan 2024 16:08

2023 Ağustosta NK250 motor aldım geçen gün motoru sürerken birden motor her viteste hafif gaza dokununca kesiciye girmeye başladı bugün servise gittim debriyaj balatası debriyaj taşı ve sacının sıkıntılı olduğunu söyledi motorda ne lastik yaktım ne de teker yapmaya çalıştım gözümden sakına sakına sürdüm 6500km boyunca düşme kalkma da olmadı bana 8ile10 birin arası fiyat verdiler neden olduğunu sorduğumda da yarım debriyaj kullanmışsın dediler ben 8 ay boyunca bu motoru yarım debriyaj kullanmışım böyle bir dünya var mı ya ikinci seçenek de fabrikadan çıktığından bu yana debriyaj ayarı doğru yapılmamış beni mağdur ettiniz acil geri dönüş yapmanızı bekliyorum motorun daha km si bile yok adam akıllı daha 6500 de yazık günah ya

Ek
15 Nisan 2024 08:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Naci
Naci

Eski parça sendemi reis

Mert
Mert

Knk aynı sorun bende de oldu naptın nasıl düzelttin

Onur
Onur

Baskı balata değiştim 8000 bin lira para harcadım

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Debriyaj Sorunu Ve Servis Ücretleri Hakkında Şikayet

02 Şubat 2025 02:49