Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Gürültü Kirliliği Horoz Ötmesi!

20 Mayıs 2024 15:01

Çevre ve şehircilik Bakanlığı'na. Edirne merkezde oturuyorum. Çavuşbey Mah. Bahçe şok no *. Köy statüsünde olmayan yerlerde kümes yapıp ve kümes hayvanı beslemek yasak olduğu takdirde yan komşumuz Başkasına ait boş bir arsada kümes yapmış tavuk ve horoz besliyor. Kümes tam yatak odamızın hizasında. Sabah 04.00 - 10.00 arası üç horoz durmadan ötüyor ve ne uykumuz kaldı ne huzurumuz. Yaz aylarında ses daha da fazla olacak ve pis koku da olacak. O yetmedi yanında olan başka bir arsada çukur açıp su doldurmuşlar ördek bakıyorlar. Edirne'de nehirlerden dolayı sivrisinek oluyor bu da tam sivrisinek yuvası olacak. Edirne Yeni Bahçe sokakta bir sürü evde horoz var. Resmen köye çevirdiler Çavuşbey Mah. Sağlımız her iki taraftan tehlikede. Eşim kalp hastası. Bende yüksek tansiyon var. Biraz ilerde Hükümet Caddesi ve valilik bulunuyor. İlk önce sahibine haber verdik --Yaşam Eczanesi. Hiç umursamadı. Belediye haber verdik biz ilgilenmiyoruz dediler. Lütfen bu konuyu gerekli merceklere taşıyın ve en kısa zamanda bizi huzura kavuşturun. Bir sürü fotoğraf ve video çektim.

Büşra
Büşra

Sorun ortadan kalktı mı? Nasıl bir yol izlediniz? Aynı durumdan muzdaribim

Sorunun ortadan kalktığını düşünmüyorum. Çünkü belediyeler konuyla ilgili hiç işlem yapmıyorlar! Ben de aynı sorundan muzdaribim. Şu an dava açtım. Bu yolla sorunumu çözmeye çalışıyorum.

13 Kasım 2023 14:36

22 Haziran 2023 00:49