Beklentilerin Altında Kalan Villa Deneyimi

31 Ekim 2024 15:20

Butik Evler Sapanca'da kız kıza ve çocuklarımızla tek gece olacak şekilde Villa Limon'da konakladık. Fotoğraflarda her şey muazzam gözüküyor. Videolarda ateş çukurları vs. konaklayacağımız günü iple çektik fakat hiçbir şey göründüğü gibi değildi. Öncelikle anahtarı istediğimizde üzerinde olduğu söylendi. Üzerinde yoktu, çalışanlardan biri arka kapıdan girip anahtarı kapısının arkasından aldı. En başından bile belliydi villaya bizden öncekiler çıktıktan sonra girilmediği. Yerler pis ve kıl içindeydi. Görmezden geldik. Bebeğime çorbasını ısıtmak için ocağı açtığımda gaz geliyor fakat çakmağı çalmıyordu, yakınlarda ya da çekmecede çakmak yoktu. Kettle'ı çalıştırarak sıcak su ısıtmak istedim fakat kettle da çalışmıyordu. Fırının içine koyup ısıtmaya çalıştım. Bunu da görmezden geldik. Yemeklerimizi yedikten sonra bulaşıklarımızı yerleştirmek için makineyi açtığımızda makinenin içi doluydu, yıkanmış fakat yerleştirilmemişti. Bizden öncekilerin yıkanmış bulaşıklarını yerleştirmemiz mi beklendi, şaşkınlık içinde kaldık. Akşam üzeri odun ateşi yakmak istedik. Odun vermediklerini, bizim temin etmemiz gerektiğini söylediler ve bunun için önceden bilgilendirme yapılmamıştı. Evin içinin bu kadar pis olduğunu ilerleyen saatlerde fark ettiğimiz için çoktan çocuklarımızla sıcak havuza girmiştik. Muhtemelen havuz da pisti çünkü bebeğim tatil dönüşü ateşlendi. Bebek ve çocuklarımızla konaklama yapacağımızın bilgisini vermemize rağmen evin içi temizlenmemişti, bir topak saç kılı attım halının üzerinden. Çok kötü bir deneyim oldu bizim için. Hiçbir yorumda bunlardan bahsedilmemiş, şaşkınlık içerisindeyim. Bu kadar bilinen bir işletmeye yakışmadı.

World Deluxe Sapanca Tam Bir Hayal Kırıklığı

24 Ocak 2024 14:53
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 13:48

02 Ağustos 2023 12:16