Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Kalp Merkezi Hastanesi

31 Mart 2024 09:38

Bursa Yüksek İhtisas eğitim araştırma kalp merkezi hastanesinde 6. Kat kvc 1 serviste çalışan temizlikçiler çok ilgisiz ve suratları asık. Odaların sadece temizliğini yapıyorlar ne bir peçete takıyorlar ne de tuvaleti falan yıkıyorlar. Serviste yatan hastaların hepsi ameliyatlı hasta ve en ufak bir enfeksiyon kapmamaları lazım. Özelikle bayan bir temizlikçi var herkese çok ters cevap veriyor. Burada herkes canıyla, hastasıyla uğraşıyor zaten ama kendini doktordan da üstün gören bazı temizlikçiler herkesi azarlama yetkisini kendine rahatlıkla bulabiliyor. Mesleğini severek yapmayan insan hastane ortamında zor çalışır. İnsanlar burada hasta, yakınları hasta, bir de bunların tavırlarını kimse çekemez. Lütfen serviste bulunan kadın çalışan hakkında gerekeni yapınız.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bursa'daki Hastanede Yaşanan İletişim Sorunları

09 Şubat 2024 12:34
Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Güvenlik Sıkıntısı

16 Aralık 2024 21:18
Gülyüz sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 11:32

Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Bakım Eksiklikleri Kalp Hastaları İçin Risk Oluşturuyor

01 Aralık 2024 16:05