British American Tobacco Kent D Range Blue Ağız Acı Yakması

Gökhan
26 Ocak 2024 21:383.489

Yıllardır kullandığım Kent d Range Blue sigarası bu akşam başıma gelen olay nedeniyle şikayetimi dile getirmek istiyorum. Yeni aldığım paketten bir sigara yaktığımda boğazımda şiddetli bir yanma hissettim. Sanki acı biber yemiş gibi, iki saat boyunca boğazımdaki ve ağzımdaki yanma hissi geçmedi. Yıllardır sigara kullanıyorum ve ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Sigaranın içine sanki tütün yerine acı biber konmuş gibi bir durum söz konusu. Umarım bu konu hakkında bana geri dönüş yaparsınız.

29 Ocak 2024 13:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Gökhan A.; Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak için sizi aradık fakat ulaşamadık. Şikayetinizle ilgili bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, BAT

Çiğdem
Çiğdem
Benzer Şikayeti Var
20 Şubat 2024 21:33

Uzun zamandır kent drenc Blu iciyorum, marketten sigara aldım eve geldim açtım ben ṣok kırmızı rujlu içilmemiş sigara, verdikleri numarayı aradım bilgilendirdim 3 gün oldu ne arayan ne soran böyle mi ürününüzün arkasında duruyorsunuz,

Verda
Verda
Benzer Şikayeti Var
5 Şubat 2024 21:32

İçtiğim Kent D-Range Blue paketinde yer alan bir sigaranın tadı içime çektiğim anda tüm iç organlarımı yakacak kadar kimyasal yüklüydü. 2 gündür acısı tam olarak geçmiş değil. Sigarada normalde olması gerekenden fazla miktarda formaldehit ya da türevleri olduğunu düşünüyorum. 15 yıllık sigara içicisiyim bandrollü pakette karşıma çıkan bu durum için aksiyon alacağım. Sigarayı hala saklıyorum. Gerekirse incelemeye gönderilmesini talep ediyorum.

4 Şubat 2024 19:58

Yaklaşık 4.5 yıldır kent d range blue içiyorum son zamanlarda farklı yerlerden almama rağmen sigarayı bozdunuz muhtemeden çok satılınca bir şeylerden eksitilmeye başlandı kokmayan sigara kokmaya başladı ve çok hafif geliyor ve çoğundan her tanesinden odun parçası çıkmakta bu durumu düzeltilmesi lazım

British American Tobacco | Bat Kent D Range Blue Sigaralarda Son Zamanlarda Ciddi Kalite Sorunu Var

Yasin
23 Ağustos 2025 15:343.122

Kent d range blue sigaralarda son zamanlarda ciddi bir kalite sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 10 gün önce aldığım pakette tü...

1 Destek

British American Tobacco (bat) Kent D Range Blue Bozuk Çıkıyor

Murat
10 Şubat 2024 01:173.742

Uzun zamandır kent d range blue long sigaralarını kullanıyorum, ancak son 15 gündür aldığım tüm sigaralarda hoş olmayan ...

1 Yorum

British American Tobacco | Bat Sigara Paketinde Anormal Tat Ve Siyah Bant Sorunu

Harun
16 Eylül 2025 04:031.706

16 Eylül 2025 gecesi saat 03.25 civarında Kocaeli İzmit Arastapark AVM büfeden aldığım 20’li Kent D Range Blue sigarasın...

1 Destek

Kent Sigarada Yabancı Madde Var!

Kent SigaradaYabancı Madde Var!

Murat
Sigaradan Odun Parçası Çıkıyor

Sigaradan OdunParçası Çıkıyor

Erkan
British American Tobacco | Bat Zorla Sigara Yazıyorlar!

British AmericanTobacco | Bat Zorla Sigara Yazıyorlar!

İsmail