Burak sonuçtan hiç memnun değil

Boğatepe Köy Mandırası Boğatepe Kaşar Peyniri Bozuk Çıktı Firma İade Almıyor

Boğatepe Köy Mandırası Boğatepe Kaşar Peyniri Bozuk Çıktı Firma İade Almıyor
18 Aralık 2023 23:23

Boğatepe İzmir Karşıyaka Mağazasından 2 adet birer kg ağırlığında taze kaşar peyniri aldım. Eve geldim ürün bozuk çıktı. Yenilemeyecek derece acı. Peynir bozulmuş durumdaydı. Paketin üzerinde imal tarihi ve son tüketim tarihi de bulunmuyor. O kadar acı ki antibiyotikli sütten imal edildiğini düşünüyorum. İade için gittiğimde ürünü geri almadılar. Paketlerin biri hala açılmamış durumda. Tekrar ürünü teslim etmeye gittiğimde mağazanın kapanmış oluğunu gördüm. Ürünü bir türlü iade edemedim. Kars merkezi aradım onlar da iade alamayacaklarını söylediler. Belgesellerden görüp güvendiğimiz firma ürün iadesi almıyor. Serhat şehir Kars'ın ve ürünlerinin adını lekelemeye kimsenin hakkı yoktur. Ürünün iade alınmasını talep ediyorum.

19 Aralık 2023 23:05 (Şikayetten 23 saat sonra)
Burak
Burak
20 Aralık 2023 20:14

Ürünü Karşıyaka'daki dükkandan aldıktan sonra evde paketi açtığımda ürünün bozuk olduğunu fark ettim. Sonrasında iade için dükkan sahibini aradığımda Dükkan sahibi bugün yarın diyerek beni oyaladı. Ardından Dükkana gittiğimde dükkanın kapalı olduğunu gördüm. Tekrardan dükkan sahibini aradığımda, dükkan sahibi bana iş yerini tamamen kapattığını ürünü iade alamayacağını söyledi. Zaten kaliteli ürün satsalar Karşıyaka'nın en işlek Caddesi'nde bulunan bu dükkan kapanmazdı. 2 aydır ürünü iade etmek için uğraşıyorum Ürünü hala aldığım günden beri +2 derecede muhafaza etmekteyim. Ürün muhafazası konusunda çok titizim. Bu nedenle ürünü Kars'tan almadım. Kars'tan İzmir'e geliş süresi 3 gün olduğu için ve standart kargoda soğutma olmadığı için ürünü İzmir Karşıyaka'dan aldım. Çünkü Karşıyaka'daki dükkana soğutuculu araçlarla geldiğini düşünüyordum. Fakat yanılmışım. Kim bilir hangi şartlarda geliyor. Ürünün bir kısmını yiyip bozarak demişsiniz fakat ürünün tadına bakmamla çöpe tükürmem bir oldu. Ürünün %99 u duruyor zaten. Değiştirecekseniz göndereyim. Diğer pakete hiç dokunmadım bile. Ben ürünün sağlamı ile değiştirilmesini istiyorum. Zaten 2 kilo kaşar peyniri için, adının bu sitede olmasına müsaade eden firmadan hayır gelmez.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 23:35
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Özbereket Gıda Marketten Aldığımız Peynirde Küf Sorunu

20 Eylül 2024 17:38
Özbereket Gıda Marketten Aldığımız Peynirde Küf Sorunu
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Boldy Caddebostan Şubesinden Satın Alınan Küflü Peynir

İpek