Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Özbereket Gıda Marketten Aldığımız Peynirde Küf Sorunu

Özbereket Gıda Marketten Aldığımız Peynirde Küf Sorunu
20 Eylül 2024 17:38

Küf olan kaşar peynirini işletme geri almadı. Üsküdar'da Özbereket Gıda işletmesinde bu sabah Pınar marka dilimli tost kaşarı aldık. Eve geldik, tost yapmaya çalışırken yarısında küf olduğunu fark ettik ve işletmeye gidip gösterdim. Kasadaki bir başka adam, F*** denilen şarküteri bölümünden biri ile görüşmemi söyledi. Derdimi güzel bir dille anlattım ve sonuç olarak açılmış ürünü tekrar firmaya yollayamayacağını bildirdi. Parasını ödediğimiz küflü ürün ile kalakaldık. Ne bir yardım ne bir şey; yardımcı olmayan bir işletme, dinlemeye bile tahammülü olmayan bir bayanla nasıl konuşacağını bilmeyen bir işletme. Sözün kısası, ben yarısını farkında bile olmadan yemiş olabilirim. Parasını vermişim, eve gelmişim, bir anda hafif bir koku gelmesiyle yakından incelediğimde arkasına bakmamla küfü gördüm. Sonuç olarak küflü ürünü denetim yapmadan satan mağaza haklı, parasını ödeyen ve sonradan fark eden, aynı gün getiren vatandaşın hakkı ne olacak?

13 Kasım 2024 21:41
Küflü Sosis Skandalı: Müşteri Mağduriyeti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Boğatepe Köy Mandırası Boğatepe Kaşar Peyniri Bozuk Çıktı Firma İade Almıyor

18 Aralık 2023 23:23
Boğatepe Köy Mandırası Boğatepe Kaşar Peyniri Bozuk Çıktı Firma İade Almıyor
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Boldy Caddebostan Şubesinden Satın Alınan Küflü Peynir

İpek
25 Kasım 2023 01:41
M.oya sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 14:37
Namlı Hipermarketleri Küflü Ekmek İçin Mağazadan Çözüm Alamadım, Müşteri Hatalı Sayıldı

Mandıracızade Bozuk Ve Küflenmiş Ürün Satışı İade Sorunu!

04 Ağustos 2025 17:50