Berk Süt Mamülleri Yumurta Boyutları Ve Fiyat Farklılıkları Hakkında Hayal Kırıklığı

26 Eylül 2024 10:064.054

Yıllardır sizden alışveriş yapıyorum. Size güvenerek alışveriş yapıyorum. Maltepe şubenizden bir koli yumurta aldım. Fiyat tabii ki artmış. Yumurtaların boyutlarının büyüdüğünü gördüm. Demek ki dedim o yüzden fiyatı artmış. Daha sonra Ümraniye'de işim vardı. Ümraniye Atatürk Caddesi'ndeki şubenize gittim. Yumurta indirime girmiş. Ama yumurtaya bir baktım Maltepe'den aldığım yumurtadan eser yok. Küçülmüş bıldırcın yumurtası gibi olmuş. Bunu yaz dönemi indirimlerinizde de yaşadım. Ciddi ebat farkı oluyor. Ya indirim yapmayın ya da bilgilendirin ebat farkı olacağına dair. Hayal kırıklığına uğradım. İnsanla dalga geçmeyin. Bu tip şeyler hemen fark ediliyor. Fark edilmiyor gibi düşünmeyin. Böyle şeyler güveni sarsıyor. Daha iyi anlaşılsın olay diye fotoğrafı da gönderdim. Umarım eleştirilerimiz dikkate alınır. Mail attım, sayfanıza da yazdım ama duyan gören yok maalesef.

1 Destek

26 Eylül 2023 10:232.785

"Şikayetimle ilgili marka temsilcisi hızlı bir şekilde tarafımla iletişime geçmiş, firma adına özürlerini dileyerek durumu telafi etmiştir. Durumu telafi etmesi ayrı bir memnuniyet sağlamış olsa da yaklaşımları için gerçek anlamda teşekkür ediyorum."

Her Ay Artan Fiyatlar Ve Küçülen Yumurtalar Alışveriş Keyfimi Kaçırıyor

25 Nisan 2025 11:16548

Her ay İtimat Tavukçuluk'a ait Lele yumurtadan yaklaşık 4 koli yumurta alırım. Hey ay bir önceki aydan daha yüksek fiyat...

24 Ağustos 2025 13:091.805

23.08.2025 tarihinde saat 18:00-19:00 arasında A101 Sapanca şubesinden satın aldığım Keskinoğlu 30’lu m boy yumurtaların...