Gaziantep Kaportacı Fiyaskosu Auto King

01 Mayıs 2024 12:34

İki kapı ve çamurluk onarımı için 15 Nisan pazartesi aracımızı verdik. Eksperin altı gün olarak belirlediği onarım süresine rağmen hala tam olarak düzeltip vermediler. Arabanız hazır dediler, gittik baktık, boyalarda eşitsizlik var, kapı kolları ve contaları kırılmış, kesilmiş. İade ettik, düzeltin dedik, bir hafta sonra düzelttik diye aradılar, arabamızın sağlam kapısının contasını kesip tamir ettiklerini iddia ettikleri kapıya yapıştırmışlar. İade ettik, düzelteceğiz dediler, aldılar, hala vermiyorlar, telefonlarımıza çıkmıyorlar. Gaziantep’teki kaportacılar olarak arattığınızda internetteki tüm kullanıcı yorumları buradaki kurallara göre yazmamam gerecek kötülükte iş yaptıklarıyla anılıyor. Sizin bir kalite standardınız, marka değeriniz, kontrol mekanizmanız yok mu yoksa "Böyle kötü olarak anılmak da bir reklamdır” deyip ses mi çıkartmıyorsunuz?

Yasin sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2024 14:35
"Merhabalar Hayırlı akşamlar Renault Renault Modus AKM 368 plakalı aracımı tatsız yaşasak bile Pelda. Hanim devreye girmesiyle dolayı çok teşekkür ederim gerçekten de şikayet etmiş olabilirim ama pelda hanim Gerçekten benimle aracımda çok ilgilendi Neredeyse her gün arayıp bilgi alıyordu ve tamirhaneye talimat verip aracımı harfiyen ustalara tembih edip Yasin Bey'in aracını hemen Ne gerekiyorsa yapın 15 gün süre veririm işte 7 Aracımın parçaları zor bulunduğundan dolayı ben de buna şahit oldum maalesef ayrıca Mustafa ustamı da teşekkür ederim gerçekten güler yüzlü esprili aracınla gerçek söylüyorum ilgilendi her türlü konuya ve aracımı bütün hasarları ile ilgilendi Selçuk Bey de unutmayacağım Selçuk Bey resmen benim için rehber oldu bütün parçalarımı tedarikçileri bütün parçaları aramakta her yere seferber etti Ondan Allah razı olsun Selçuk Abimin de tanıştığıma memnun oldum Kendi aracı gibi harfiyen aracımla ilgilendi bütün ustaları tembih etti aracım iyi onarım olsun diye kısacası pelda Hanım'a çok Çok teşekkür ederim Mustafa ustayıma da çok teşekkür ederim ve Selçuk abime de çok teşekkür ederim Ufak bir aracımda gerçekten ilgi ve alakaları için teşekkür ederim"
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

RS Servis RS Boyasız Onarım Kahramanmaraş'a Giderken 2 Kere Düşünseniz İyi Olur!

22 Mayıs 2024 12:30
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 13:41
Önder sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2023 18:29
"Teşekkürler Pelda hanım yardımlarınız için"

04 Ocak 2024 19:51
Kozyatağı Auto King - Kötü İşçilik Ve Teslim Edilemeyen Araç