11 Eylül 2024 09:33

Atakent Suit otelde 3 kişi 1 gün konaklama yapmak istedik uzun yoldan geldik ve çok yorgunuz sabah otel ile görüşme yaptık bizden 1800 TL para talep edildi 1 günlük ödemeyi kart ile gerçekleştirdik ve dinlenmek için odaya geçtik aradan 4 saat sonra kapıyı alacaklı misali çaldılar ve otelden çıkış yapmamız gerektiğini 1 saat içinde otelden çıkış yapmazsanız tekrar 1800 TL ücret ödemek zorunda kalırsınız dediler bizde otele sabah giriş yaptık ve 1 günlük için ödeme yaptık dememize rağmen 1 günlük ücreti 2800 TL dediler. Personel size söylemedi mi dediler her otelde böyle olduğunu söylediler. Ben ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım ve yorgun uykusuz olmamızı belirttiğimiz halde koridorlarda çalışan çalışmayan bir sürü genç erkek var kahkahalarından konuşmalarından şakalarından küfürlerinden odada dinlenmek nedir unuttuk. Dinlenmek için girilen odada daha çok kafamız şişti ödemeyi alıyorsanız uyuduğumuzu yüzlerine karşı söylememize rağmen anlayışsızlardı ve bizi 1 günlük idare etmeye çalışacaklarmış şaka gibi sadece para akışı olsun istiyorlar. Fatura istenildiğinde otel bünyesinde fatura kesmiyoruz diyorlar. Odayı beğenmeyen bir başka müşteriden ödemeyi alıp odayı sonra gösteriyorlar müşteri odayı beğenmediğini ve para iadesi yapmak istediğini söylüyor iade yapmayı kabul etmiyorlar nasıl bir yerdir iade yapmıyorsunuz. Fatura kesersiniz lütfen diyor fatura kesemeyiz diyorlar. Herkesten farklı fiyat talebinde bulunuluyor 1200 TL 750 TL 1800 TL 2800 TL 🤦‍♀️lütfen denetleme yapılsın ilgilenilsin 🙏

22 Kasım 2023 17:00
Emine sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 11:33
Durupduru Hotel Kalmadığım Günün Parasını Aldılar.
Durupduru Hotel Kalmadığım Günün Parasını Aldılar.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 18:09

12 Ekim 2023 11:42