Berk sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 12:06

Geçen haftalarda nişanlım ile Adana M1 Real Assos Pırlanta'dan 14 ayar klasik alyans aldık. Model seçimini yapmak için en azından 3 kere Real şubesine gidip, bize uygun olan modeli beğenip, sipariş ettik. Bizim sipariş ettiğimiz modeli 14 gün sonra teslim alabileceğimizi belirttiler.

Teslim almaya gittiğimizde kesinlikle önceden 3 kere gidip beğendiğimiz modelden çok farklı, soluk renkli bir alyans verdiler. Önceden beğendiğimizin bu olmadığını eşim söylemesine rağmen orada müdür olduğunu belirten kişi, önceden hazırlanmamış, bize ait olduğu belli olmayan, üzerinde etiket bulunmayan bir yüzük verdiler. Yüzüğü teslim almadan önce defalarca arayıp ürünün tam fiyatını almak içi çabaladılar.

İşin ilginç yanı, ürün hazır olduğu gün ancak kalan parayı verince ürünü teslim alabileceğimi söylediler. Bunun nedeni, yüzüğü görünce itiraz edeceğimiz düşüncesinden kaynaklanmakta. Gerek gümüş gerekse altın setini bu mağaza dışından aldığım yerlerde sadece kaporasını verip, ürünler gelip kontrol ettikten sonra kalan parayı ödedim.

Ayrıca ürün teslimatı yapılacağı gün orada çalışan elemanlardan birisi beni aradığında yüzüğün gramajında fazlalık var ise ilave ücretin ne kadar olduğunu sorduğumda cevap vermediler. Eksik gram olup para üstünü vermek istemediklerinden dolayı.

Ancak tersi durum olsaydı emin olun telefonda aradıkları an söylerlerdi. Bize gerekçe olarak mağazaya gelindiğinde eksik ya da fazlanın karşılanacağını belirttiler. Eşim mağazaya gittikten sonra, ne ürün tartılmış ne de kalan parayı vermek için herhangi bir söylemde bulunulmuş.

Ancak ben dakikalar sonra telefondan arayınca kalan para teslim edildi. Ayrıca yüzüğün bizim beğendiğimiz olmadığını telefonda söylememe rağmen orada çalışanlar, ışık nedeniyle rengin bu şekilde soluk olduğunu söylediler. Halbuki aynı mağaza içinde aynı ışıkta aynı telefonla çekildi fotoğraflar.

Bizim beğendiğimiz ve bize verilen yüzük fotoğraflarını aşağıda sunuyorum. Yapılan bu muamelelerden ötürü bu mağazadan asla alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

25 Aralık 2023 16:33 (Şikayetten 6 gün sonra)

Erdem sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2024 21:39
"Merhaba, süreçte benimle ilgilenip sorunun çözülmesinde etkili rol oynayan Simge aytekin' e katkılarından ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendisini bu alanda fazlasıyla geliştirmiş olan Simge hanım, her markanın bünyesinde isteyeceği bir personel olup kıymeti bilinmelidir :)."
Tektaş Pırlanta Yüzükte Sürekli Kırılma Ve Yetersiz Hizmet
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş Mücevherat Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

29 Kasım 2024 21:30
Herdem sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 00:41