Asrın Park Hotel Düğün Organizasyonunda Yaşanan Hayal Kırıklığı

17 Eylül 2024 11:20

30 Ağustos'ta Asrın Otel'de düğünümüz oldu. Otelin organizasyonlarını üstlenen Enjoylife Organizasyon firması, organizasyon adına yapılacaklardan çok uzaktı. Tüm organizasyonu ailem ve arkadaşlarım yaptı. Nikah yapılacak anonsu bile yapamayacak kadar organizasyonsuzluk vardı. Misafirleri karşılayacak ve yönlendirecek bir çalışanları bile yoktu. Masalara içki sorulmayacak denmesine rağmen garsonların sorup para almaları da tam bir sorun yarattı. Benim düğünüm eşim, ben, ailem ve arkadaşlarım sayesinde eğlenceli oldu. Düğün boyunca olumsuzluk yaratmayıp, DJ kötü olmasına rağmen düğünümüzün tadını çıkarttık. Düğün öncesinde kaç kere organizasyon firmasındaki E**** Bey ile görüşüp 'ışık ve ses sistemi yeterli mi?' diye sormama rağmen her şey yetersizdi. Umarım insanlar hayatlarında bir kere olacak düğün günlerinde mağdur olmazlar. Otel sadece mekanı organizasyon firmasına sağlıyor ancak düğüne gelen herkes otelin bu organizasyonu sağladığını düşündüğünden otelin adının da kötü etkilendiğini düşünüyorum.

13 Eylül 2023 23:23
Betül sonuçtan hiç memnun değil

B&C Hotel (Samsun) Samsun Bc Otel

24 Eylül 2024 12:36
Sare sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 13:49
Figen sonucu yetersiz buldu

01 Aralık 2023 15:23
Petunya Beach Resort Düğün Organizasyonunun Özensiz Oluşu
Petunya Beach Resort Düğün Organizasyonunun Özensiz Oluşu
Güray sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 13:43