Nasıf sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Bomonti Filtresiz Bira

Anadolu Efes Bomonti Filtresiz Bira
30 Ağustos 2024 00:57

Nevşehir milenyum Migros'tan almış olduğum 28.08.2024 tarihinde Bomonti filtresiz bira Tadı çok kötü olup altında da tortular biriktiğini maya kalıntıları gördüm bugüne kadar keyifle içtiğim ayda 40ila 50adet tüketimim olduğu biradan bugün itibariyle vaz geçtim Şimdiye kadar kullanırım ilk defa gördüm.

02 Eylül 2024 09:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

03 Eylül 2024 12:00

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Bomonti Filtresiz Bira Şişesi İçindeki Pis Parçacıklar 2

08 Temmuz 2024 22:41
Ekrem sonuçtan çok memnun

Ekrem
27 Şubat 2024 11:43
"Süreç içerisinde iki kişiyle görüştüm. İlk başta 444'lü bir numaradan aradılar. Beyefendinin adını hatırlamıyorum. Detaylı bir şekilde anlattı aldıkları aksiyonları. Müşteri memnuniyetine ve kalite kontrol konusuna verdikleri öneme inandım. Şişeyi kontrol etmek için teslim almak istediler. Oruç Ali Bey geldi, küçük de bir paket getirmiş (4 adet bira), indim şişeyi teslim ettim ve hediyeyi teslim aldım. Markaya ve benimle iletişime geçen insanlara nezaketleri, anlayışları ve göndermiş oldukları hediye için teşekkür ederim :) Hepinize iyi günler diliyorum."
Tuborg Filtresiz Tortu Ve Gaz Kaçması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 00:21

22 Ağustos 2023 21:57