Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Alobet Yanıltıcı Çevrim Şartlarıyla Karşılaştım

Aykut
23 Aralık 2024 00:58

Alobet adlı siteye FreeSpin kazancı üzerinden 100 TL yatırım yaptım. Yatırım yaptığım 100 TL ile 600 TL kazandım. Sıralı bahis aldığımı ve bakiyeme çevrim şartı koyarak bahis almamı sağlayıp, yoktan yere para kaybettirdiler.

Bakiyemiz düşük olabilir ama sonuçta bunu bile ödemeyip çevrim koyup bahis yapmamıza devam ettiriyorlar ve kaybettirip bizde kusur arıyorlar.

23 Aralık 2024 12:37 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa süre içerisinde sizinle sesli iletişim ve/veya mesaj yolu ile iletişim kurulacaktır. Saygılarımızla Alobet

Aykut
23 Aralık 2024 15:44

Hiçbir şekilde beni aramanıza mesaj atmanıza bile gerek yok ben hiç yoktan yere 600 TL den oldum zararımı karşılayın diye sizlerin site içi müşteri hizmetlerinizlede görüştüm beni kusurlu buludular olsun her şeyi buraya açık şeffaf olarak attım ben 600 TL batmadım sizlerinde 600 TL'lik bir site olduğunuzu cümle alem görsün

Acarbet Yatırımda Haksızlık Yaşadım!

Tekin
06 Ocak 2024 23:59
İsmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Alobet Kazancımı Eksik İade Etti, Mağduriyet Yaşadım

İsmet
09 Haziran 17:51
"İlgi ve alakasından dolayı Günce Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Keşke bütün çalışanlar genel anlamda böyle olsa.!"

Alobet'te Kaybolan Bakiye Ve Hayal Kırıklığı!

Bilal
01 Nisan 17:21
Alobet'te Kaybolan Bakiye Ve Hayal Kırıklığı!

Erdoğan
27 Şubat 20:18