Guven sonuçtan hiç memnun değil

Alanyaspor Kombine Problemi, Taraftar Grubu Neden Burada?

12 Ağustos 2024 01:02

Alanyaspor futbol takımından kendim ve oğlum için kombine bilet aldım. Kuzey kale arkası H blok. 11 Ağustos günü oynanan Eyüpspor maçında almış olduğum yere gittiğimde Alanyaspor Şimşekler taraftar grubunun orada olduğunu gördüm, tamamı ayaktaydı ve bizim maç seyretmemiz mümkün değildi. Koltukların sahibi var mı yok mu sormadan tribüne toplandılar ve diğer kombine veya bilet alanlarla birlikte başka bloklara geçmek zorunda kaldık. Taraftar grubunun davranışları da çocuğuma kötü örnek oluşturacak nitelikteydi, hatta maç sırasında kombine bilet aldığım tribünden sahaya ayakkabı fırlatıldı. Belki de bu yüzden dahil olmadığım bir süreç için hak mahrumiyeti cezası alacağım. Şimşekler taraftar grubunun başka bir bölüme alınmasını istiyorum. Çünkü kombine bilet satışı sırasında bu durum bana bildirilmedi, bilgim olsaydı asla almazdım. H bloğun hem kombine hem de maça özel bilet satışına kapanması gerekir. Eşiyle çocuğuyla gelip sakince maç izlemek isteyen bir sürü kişi durumdan oldukça şikayetçiydi. Eğer taraftar grubunun yeri değiştirilemiyorsa kombinemin iptalini, ücret iademi ya da daha uygun bir yerde yeni bir kombine tanımlanmasını istiyorum. Teşekkür ederim.

Guven
Guven
19 Ağustos 2024 23:46

Beklediğimiz gibi kombine yerimize bilgimiz ve onayımız dışında alınan taraftar grubunun taşkınlıkları dolayısıyla 1 maç ceza aldık h tribünü olarak. Bravo Alanyaspor

Kombine Koltuk Yerim Keyfi Şekilde Değiştirildi, Mağduriyetim Giderilsin

12 Ağustos 2025 19:40
Serdar sonuçtan memnun değil

25 Ağustos 2023 15:23
Alper sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 13:56
Göztepe Spor Kulubü Göztepe Kombine Bilet

Kombine Biletim Haksızca İptal Edildi, Mağdur Edildim!

15 Ağustos 2025 19:12

08 Ağustos 2025 16:04