Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Ücretli Odada Klima Asla Çalışmıyor Işık Kapanmıyor

23 Ağustos 2024 09:413.180

A blokta yattığımız ücretli odada klimalar çalışmıyor! Kaç defa şikayet ettiğimiz halde göstermelik gelip baktılar sadece, bizim oda çalışmıyor ama bütün odalar gayet soğuk. Eğer kliması çalışmıyorsa hasta yatmadan önce söylenmeli böyle saçmalık olamaz, hasta mağdur oldu sıcaktan uyuyamıyor nefes alamıyor rahatça.

Ne buzdolabı düzgün soğutuyor ne odanın ışığı kapanıyor. Gece karanlıkta yatmak mümkün değil kimse ışığı kapatamadı. Duş desen sadece üstten akıyor hasta duş almak istedi duşun hortumu yok alttan akmıyor. Ücretli odada bile bunlar yaşanıyor yazıklar olsun.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klima Çalışmıyor Camlar Açılmıyor

Sayın hastane yönetimi 5 gündür hastanenizde yatmaktayım. Hasta odamda klima çalışmıyor, camlar vidalanmış açılmıyor. Ha...

Fırat Üniversitesi Hastanesi Hastane Şartları Kesinlikle Çok Kötü

Odada klima çalışmıyor cam açsak sesten durulmuyor hasta ve refakatçilere resmen eziyet yaşatıyorlar bu sıcakta. Kimseni...

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Bölümünde Klima Sorunu Ve Özel Oda Ücreti

Ortopedi yatan hastalar bölümünde klima çalışmıyor. Sauna gibi bir ortam var. Ameliyattan çıkınca buz uygulaması yapın d...

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yer Döşemesi Bozuklukları

AkdenizÜniversitesi Hastanesi Yer Döşemesi Bozuklukları

Ayşem
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Korkunç Hastane Parmağım Çıkık 5 Saattir Bekliyorum

AkdenizÜniversitesi Hastanesi Korkunç Hastane Parmağım Çıkık 5 Saattir Bekliyorum

Gamze